• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja id początku kąpie codziennie bo na czyściocha lepiej się śpi :) ja uwielbiam zaraz po kąpieli do wyra wskoczyć, Ola i T mają tak samo i Stachu tez :) i juz lubi kąpiel teraz płacze jak go wyciągam z wanny :P

LayDeeK o tym mówiłam właśnie u mnie laktator nic już nie ściąga max 50ml z obu cyckow po godzinie walki :/ Dlatego ręcznie wyciskam, bo ręcznie wychodzi mi 120ml z każdego

LayDeeK pij dużo, ja wypijam 5litrow wody, herbaty może ze 2,5l i jeszcze jakieś inne kakao srało itp :P

Jenn ja zauważyłam że jak wyciskam mleko ręcznie to muszę lewy cycek lewą ręką jak chce zamienić ze prawą wyciskam to kilka kropli tylko leci a tak ciurkiem sika

Femme oby was jutro wypuścili :)

Żelka ja też jak na ciągłym kacu

LayDeeK kluska ci rośnie jak moja ola ;) Olka też tak jadła jadła rzygała i jadła dalej i czy mleko moje czy mm co 3h z zegarkiem w ręku i to.z takim.krzykiem jakby ją ktoś ze skóry obdzieral

reklama
u nas kikut odpadł w 9 dobie, ale za to u synka cholerstwo siedziało równe 4 tygodnie ... myślałam że się wykończę :baffled:

Kurcze jecie pomarańcze ananasy i inne takie pyszności, a ja sie jakoś boje eksperymentować, lekkie spagetti bym sobie zrobiła ... ale się czaje na te pomidory jak nie wiem :-D
Syn był mega kolkowy i tu się boje kurcze eksperymentować, bo jak sobie przypomne te wrzaski kilkugodzinne i noszenie na rękach to mi szkoda Alutki :tak:

Lilce dopiero wczoraj odpadł po kąpieli.
Ucieszyłam się, bo już mnie zaczynał wkurzać.

Ja pizze już 2 razu jadłam, a wczoraj nawet kebaba tylko, że z łagodnym sosem, a zawsze brałam z mieszanym, i młodej nic nie jest :-)
Brzuszek ma za braciszkiem, bo jemu też nic nie szkodziło :-)

Ja jem wszystko praktycznie i małemu nic nie jest, więc mam nadzieję, że tak zostanie :) Zaliczyłam spacer a teraz oczywiście bar mleczny otwarty i mały przyssany..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry