• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
o tak fryzjer! I solarium koniecznie chociaż trochę koloru nabrać bo jestem biała :-/

Alicja wykąpana śpi już ładnie więc i ja zaraz się kładę ;-)

Doggi już takie mocne ćwiczenia na brzuch? Nie za wcześnie? ;-) żebyś sobie krzywdy nie zrobiła... Mnie też już kusi ale wolę nie ryzykować :-P

LAYDEEK to normalne ;-) mi położna mówiła że takie grudki to norma i wodniste będą bo po czym mają być zbite :-D na piersi tak jest chyba ;-)

Laydeek, moj za czasow kiedy najadal sie tylko moim mlekiem tez mial w kupie takie grudki jakby serek wiejski, ale to jest normalne.

Jenn, moj tez taki zarloczek :)

Gonię go jak mogę dziewczyny. Ale po tabletkach jest tak zamulony, że szok. My po karmieniu i czekam aż mały kimnie.

Mi n tak brakuje ćwiczeń.... jutro chyba zadzwonię do lekarza z pytaniem czy coś, cokolwiek mogę robić bo dupa aż swędzi.....

Ostatnia edycja:
reklama
My akurat skończyliśmy cycolić,ma£a niewiele zjad£a wiec pewnie szybko sie obudzi znowu...ehh...ale przynajmniej zasypia od razu i można sie wyspać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry