reklama

Styczeń 2015

Hej,caly czas jestem, tzn czytam
Mlody dzis w nocy mial akcje brzuszkowe dzieko swojej glupiej matce. Wczoraj na poprawe nastroju zjadlam 9kostek czekolady, no i brzussek go bolal. Wychodzi na to ze nienawidzi slodyczy bo zawsze sa akcje jak z nimi przesadze...
Poza tym w dzien chce byc lelany, noszony, tulony. Coraz czesciej mysle o lezaczku bujaczku tylko do jakiego on wieku? Bo jak zaraz wyrosnie to bez sensu.
W dzien spi tylko w chuscie albo jak leze obok. Jak go odkladam do lozeczka albo wstaje z kanapy to sie budzi cwaniak.

reklama
Agulqa- na allegro są lezaczki z których potem możesz zrobić fotelik. Ceny różne, niekoniecznie drogie.

Stokrotka- ale Cypek puszcza ładnie bąki, robi kupki, odbija sobie.
Myślę że może coś wczoraj zjadlam, tylko nie mogę sobie przypomnieć co.???

Megami- a ja bym z chęcią okres do dwóch lat komuś oddała. :P

Teraz śpi. Jakby wszystko minęło. No zobaczymy. Na razie czekamy na położną.

Ostatnia edycja:
Nieobecna łączę się z Tobą w bólu tym bardziej, że mam taki sam "układ" wiekowy. Damy radę

Jezyk i jak Franek?

my walczymy z katarem, oczywiście obie mają...wrrr

miłego dnia :happy2:

jeżyk sto lat dla synka :-)

agulqa mam tak samo :-( i leżaczek wcale nie pomaga ,tylko mama i na ręce :-p dobrze,że już trochę zainteresuje się karuzelą,zdarza się,że i na 20 minut :-pwtedy poleży

Stokrotka ja kupiłam specjalnie otulacz taki na rzepy, żeby małego na noc w nim kłaść.. no ale niestety ja nie wiem jak on to robi, że potrafi się z niego wydostać :confused: Także już go nie zawijam w ten kokon, może jeszcze zrobię którejś nocy podejście ale sądzę, że on po prostu za tym może nie przepadać ;-)

Agulqa- obydwaj ;)

Bada- dzięki. Od rana chodzi i każe sobie życzenia składać. :P

Była położna. Pępek super wygojony, wszystko ładnie odpadło. Przez tydzień przytyl 400 gram. Wazy już 4160 :)

Agulqa- ja mam ten sam leżaczek co kasiekz, na prawde fajny.
Jeżyk- życzenia urodzinowe dla Cypka:)
Jagoda znowu zasnęła nra kanapie, tym razem na brzuchu. Chcieliśmy sprzedać te kanapy ale chyba się wstrzymamy skoro tak dobrze Jagodzie się tam śpi;)
Też ma na buzi coraz więcej krostek...dobrze że jutro wizyta u pediatry to powie czy to trądzik czy jakaś alergia...

reklama
U nas nocka standard, chociaż chyba troszkę rzadziej się budził, ale ja i tak na 6.30 miałam budzik nastawiony, bo dziś do pracy, więc się nie wyspałam.

O 5 się Potwór obudził i wrzeszczał, wił, tak do 6.30, przyszedł mąż, ja poszłam się ogarniać, wracam i co? ŚPIĄ! :wściekła/y:
I spali do 8.30!!! :wściekła/y:

Herbatkę kupiłam, zrobiłam i Młody nie akceptuje butli, więc wypiłam ja...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry