reklama

Styczeń 2015

Leci czas leci...

Młody właśnie zjadł 'piątego' cycka i śpi - zmieniałam pierś 5 razy karmiąc do oporu tym co napłynęło. Już był zmęczony czuwaniem i padł. Oby trochę pospał. Korzystam i kładę się.

reklama
Jagoda usnęła bez problemu,dziwnie mi,aż kazałam M zmierzyć jej gorączke...oczywiście w normie...może ona ma skok w 6 tygodniu i go przesypia po prostu...u nad dziewczyny podpiete pod ubezpieczenie M.

Nulini - ja też właśnie właśnie się nad tym zastanawiałam i sprawdzałam czy leci jak mała darła cycka i zawsze coś jest więc doszłam do wniosku że jak leci za gęste to dziecka są zbyt leniwe żeby ssać bo jak przystawiam do drugiego to ciamka dalej.
Alicja drze się w niebogłosy dzisiaj nie wiem o co kaman ulała nadwyżkę pokarmu więc chyba nie jest głodna a może jest aż strach jej dawać więcej. Kupka była baczki byly więc kolka to raczej nie jest. To jest właśnie najgorsze z niemowlakami że niewiadomo czego chcą. Nic to bujamy dalej i walczymy ze smokiem 3majcie kciuki :-/

Sprite - ech mamy dokładnie to samo z tym ulewaniem po dziś dzień :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doggi zazdroszczę uśmiechów! Ja już nie mogę się doczekać aż moja będzie się świadomie śmiać :-)

Sprite o fuck **** by mnie strzelił :-D :-P

Ja jeszcze chyba nie miałam pustego cyca :-P karmię na zmianę i się nie zastanawiam nad niczym więcej :-P ale u mnie już na szczęście nie ma twardych piersi jedynie jak pominę 2 karmienia ;-)

Hey, u nas dziś dzień bez ulewania i mam nadzieje, że tak zostanie :) Mały waży już 5,3 kg i robią mu się powoli konkretne parówy :) My wciąż szukamy auta i prawdopodobnie w sobotę pojedziemy w okolice Gliwic zobaczyć jedno. Powiem Wam, że mam nadzieje, że kupimy bo już mam dość jak mój mąż tylko siedzi i szuka.

Co do karmienia to robię jak Megami, sorawdzam który cycek bardziej pełen i ten daję. Z molą sklerozą nie jestem w stanie kontrolować który cycek był ostatnio.

Nulini zrobiłaś zdjęcie Tosi w nowym stroju?

Ostatnia edycja:
Agulqa ja też potrafię mieć oba miękkie ale zawsze któryś mniej miękki :) Jak małemu za mało to dorabiam mm :)

Wczoraj w ramach prezentu walentynkowe byłam u fryzjera i nawet po raz pierwszy zrobiłam sobie henne. Pani fryzjerce zaś dałam wolną rękę i z włosów do pasa mam lekko poniżej ramion. Mąż z domu nie wyrzucił to chyba może być :)

reklama
My właśnie cycolimy. Sama już nie wiem czy to dobrze, że ona budzi się na tyko jedno nocne karmienie...z ulewaniem postęp. Częściej podnoszę do odbijania i staram się głowę trzymać wyżej aniżeli tułów np przy przewijaniu.

Mała się najadła i teraz śpi na mnie. Niestety prawy cycek nadal twardy, a ona odmówiła jedzenia.

Aza, gratki odwagi z fryzurą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry