reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Nulini ja już do wypraw jestem przyzwyczajona.
Codziennie rano 3 ogarniam i do przedszkola jedziemy :)

Biję pokłony przed takimi matkami, serio serio :tak:

sprite, ja też po czasie czuję, jak Młody ciągnie mleko i boli, ale wtedy sobie tłumaczę, że to właśnie ta gęsta śmietana leci :-D
Ja jestem cholernie niecierpliwa i generalnie nie lubię, jak moje dzieci płaczą, ale jak płaczą bez powodu, to olewam, bo nie chcę nauczyć ciągłego bujania na rączkach, a Młody już ma zapędy, żeby tego wymagać :no:

LASKI Z PROBLEMAMI BRZUSZKOWYMI!!!

Odstawiłyście witaminę K maluszkom???
Cholera, tak czytam i czytam i u kilku mam właśnie to witamina K była przyczyną bóli brzuszka maluszka i to przeważnie właśnie w nocy, między 3 a 6!!!
Ja już z diety nie bardzo mam co wyeliminować, bo nie sądzę, żeby to była aż taka nietolerancja mleka, Młody nie śpi na płasko, kupy i pierdy normalne, odbija po jedzeniu, a i tak te nocne jazdy...

reklama
Alecta późno to szczepienie. My mamy 26 lutego a Stachu młodszy od Lili

A ja idę na spacer zaraz piękna pogoda. Coraz fajniej jest. Nawet to słoneczko juz zaczyna fajnie przygrzewac :)

Doggi no późno, ale mi też się w sumie nie spieszy żeby młodą kłuć.
25ego mamy usg bioderek, 6 marca Nikola ma laryngologa.
Głowa mi pęknie od tych lekarzy.

Nulini oj tam pokłony :p
Wiesz ile ja czasem się nabluzgam zanim wyjdę :p

Doggi u nas wczoraj pięknie było, a dzisiaj znowu szaro i ponuro.

Mnie ostatnio korciło żeby włosy na krótko obciąć, ale się opamietałam i zrobiłam sobie jedynie leciutkiego boba i teraz niech rosną do sierpnia :-D

Też mnie korci, żeby z włosami zaszaleć, bardziej dla poprawy nastroju, niż chęci zmian, ale już raz obcięłam włosy do połowy pleców na jeża, never więcej...

Mnie też korcilo z włosami ale na szczęście przeszło :p

Agulqa- palant z tego szefa! Nie dajcie się

Nulini- ja już pisalam kiedyś że właśnie czytałam że wit. K powoduje kolki ale nie wiem ile w tym prawdy. Kacper nie dostawał i miał kolki pół roku, Cypek dostawał i nie miał w ogóle. :)

My byliśmy na badaniu i USG bioderek. Wszystko super!
No i młody na dworze czy w samochodzie nie ma kolek!!! Tylko w domu się drze!

Marzec też nam się zapowiada pod znakiem szczepienia, dentysty i ortodonty i zaś kasy znowu pójdzie!

U nas ola nie brała K i kolek nie miała Stachu bierze i kolek nie ma więc u nas teorua się nie Sprawdza i sprawdza zarazem ;)

Jezyk super ze biodra ok, to co kolejny piłkarz? :)

Sprite ja powiedzialam juz ł ze jak mu przed 2 marca da wypowiedzenie to ma nie podpisywac tykko do sadu ;-)

Ja tez nie umiem nie reagowac na wycie mlodego, ale rozumiem nulini bo moj ciagle wyje ostatnio

Alecta my na wielkanoc do kalisza :-)

Nulini ja mam kid w jednym. To przejsc na kilka dni na samo d?

Ja tez do sierpnia zapuszczam
Jedynie koncowki co jakis czas ciachne

Jezyk moj tez spazmow tylko w domu dostsje

Bo to jak ze skazą białkową pewnie. Część dzieci ma, część nie :-)

Muszę sobie kupić jakąś farbę, nie mogę patrzeć na ten mój mysi kolor...

reklama
My wielkanoc u siebie spędzamy, ale wigilia w tym roju obowiazkowo w wlc.
No chyba, ze nas mega zasypie, albo ktores z dzieciakow obloznie chore będzie, bo jedynie to jest w stanie mnie powstrzymać.

Ja czasem na placz mlodej tez nie reaguje, np jak musze Niksona do przedszkola uczesac :p
No przeciez moja corcia nie moze isc jak czupiradlo, zwlaszcza, ze tam chlopak na nia czeka ;P

Do góry