reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Elutka, no właśnie wydaje mi się, ze jakiś tam stały plan dnia mam... Wstaję o 5.40, wypuszczam Męża do pracy. Do 10 ogarniam siebie i dzieciaki, śniadanie, zupa dla Antka itp. O 10 idziemy na spacer, wracamy na 12 i Młody je obiad i kładzie się spać. W tym czasie Młoda włącza tryb marudzenia, więc zwijam ją w chustę i robię obiad. Po godzinie budzę Antka, w tym czasie Olga zwykle zasypia. Bawimy się do 17, wraca mój Mąż, jemy obiad i zaczynają się kolki. Więc jedno z nas nosi Małą a drugie organizuje czas Starszemu. O 19.30 zaczynamy przygotowywać Młodemu kolację i oboje są kapani. Antkowi chwilę zajmuje zasypianie ale o 21 już zawsze śpi. W tym czasie Oldze kończą się kolki ale nie chce spać. Zasypia koło 22 i wtedy zabieram się za robotę... i gdzie tu wcisnąć obowiązki domowe?

reklama
Nieobecna ja np nie prasuje :p
Dopiero przed założeniem jak coś jest wygniecione.
Jeśli chodzi o sprzątanie to w tym pomaga mi mąż po powrocie z pracy ew w weekend robi grubsze porządki.

Poza tym mała wazy 4850g. W miesiac przybrała 1300g. Pani doktor stwierdziła, ze to za duzo... Ile wasze dzieci przybierają na miesiac?

Lay u nas też była wysypka ale chyba sama przeszła. .niby odstawilam nabial.na kilka dni ale jem znowu i nic się nie dzieje.
Nieobecna masz lepszy plan niz ja hehe..ja bym tu kolki obwiniala niestety :-(

Ta wysypka jest głownie na policzkach i na szyji. Pojedyncze krostki tez są na główce. 19 marca mamy alergologa. Tez mam nadzieje, ze to nie AZS.
U nas alergia ogólnie nie wykluczona, bo ojciec straszny alergik.

reklama
Do góry