Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Indi nigdy nie wiadomo jak dziecko skok przejdzie. Raz się drze, następny skok wisi na cycku, a to nie chce jeść, a to zje i tylko śpi całe dnie... Albo bez zmian - loteria Ty rób swoje, a jemu przejdzie
A ja do tej piry nie zauważyłam skoku ubJagody,brak objawów jajichkolwiek.dzuewczyny poradźcie-czy buraczki mogą uczulać?bi Jadźke ci$ dzisiaj wysypało na buzi,takue czerwone krosteczki.a jedyne co nowe jadłam to surówka z buraczków...
Dzieki za rady,może to rzeczywiście jakaś przyprawa z tej surówki,zjadłam jej sporo.do tego Nina coś niedomaga,jakieś żołądkowe problemy,w domu ją zostawiłam...no i cieplo jest ale u nas wieje ostro...kiepski dzień
Żyjecie ? Miłego dnia i weekendu u nas ciężkie dni,ale od środy G ma już 2 dolne zębory mam nadzieję że teraz będzie przerwa w atrakcjach
Za to wczoraj i dziś mój syn włożony do kołyski sam zasypia,cud jakiś ,albo dorasta
3 razy mi sie post usunal ;/
Bada m to super ze zasypia a z zabkami szybciutko, z ktorego jest Twoj syn?)
Jezyk zdrowka dla Franka
Ja wczoraj bylam u kolejnego dermatologa. Mamu przejsc na mleko humana sl i calkowicie odstawic piers bo caly czas sie pogarsza, mimo diety. Ale sciagam mleko mam nadzieje ze za jakis czas moze uda mi sie wrocic do piersi bo mi szkoda strasznie.