reklama
bada m.
Fanka BB :)
tak Lay dodawałam ostatnio linka do nich
Puzzle Piankowe PONY ZWIERZĄTKA MINNIE PEPPA 32x32 (5197072986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Puzzle Piankowe PONY ZWIERZĄTKA MINNIE PEPPA 32x32 (5197072986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
my mamy 2 dolne jedynki już całkiem duże
i idą mu 2 dolne dwójki ,tak myślę,bo ma bardzo rozpulchnione dziąsła i jest wniebowzięty jak mu żelem smaruje te dziąsełka
Lay dodałam ;-)w poście wyżej jak coś
i idą mu 2 dolne dwójki ,tak myślę,bo ma bardzo rozpulchnione dziąsła i jest wniebowzięty jak mu żelem smaruje te dziąsełka Lay dodałam ;-)w poście wyżej jak coś
femme fatal
Mama Ninki :)
BADA - wow niezły wynik ząbkowy
oho a Gniewko już sobie w foteliku do karmienia urzęduje
chyba zawsze najpierw te na dole wychodzą co ?
oho a Gniewko już sobie w foteliku do karmienia urzęduje chyba zawsze najpierw te na dole wychodzą co ?
Masakra, kiedy to zlecialo. Jeszcze niedawno wrzucalysmy zdjecia USG, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze 
Nasz ma dolne jedynki, dwojek nie widac jeszcze.
Dziewczyny, do jakiego wieku sa te karuzele nad lozeczko? Bo moj nigdy nie mial. Przeprowadzimy sie, to moj bedzie mial 4.5 miesiaca, kiedy wkoncu dorobi sie swojego lozeczka I zastanawiam sie, czy jest sens. PR,eciez w tym wieku to on to sobie bedzie na glowe sciagac
Nasz ma dolne jedynki, dwojek nie widac jeszcze.
Dziewczyny, do jakiego wieku sa te karuzele nad lozeczko? Bo moj nigdy nie mial. Przeprowadzimy sie, to moj bedzie mial 4.5 miesiaca, kiedy wkoncu dorobi sie swojego lozeczka I zastanawiam sie, czy jest sens. PR,eciez w tym wieku to on to sobie bedzie na glowe sciagac
reklama