reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
my mamy 2 dolne jedynki już całkiem duże :-D i idą mu 2 dolne dwójki ,tak myślę,bo ma bardzo rozpulchnione dziąsła i jest wniebowzięty jak mu żelem smaruje te dziąsełka

Lay dodałam ;-)w poście wyżej jak coś

Mnie sie wydaje, że młodej tez ida dolne jedynki. Wpycha łapki do buzi i palcami przyciska dolne dziąsła. Ślini sie jak pies i do tego maruda :-)

BADA - wow niezły wynik ząbkowy :-D oho a Gniewko już sobie w foteliku do karmienia urzęduje :D

chyba zawsze najpierw te na dole wychodzą co ?

Masakra, kiedy to zlecialo. Jeszcze niedawno wrzucalysmy zdjecia USG, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze :)

Nasz ma dolne jedynki, dwojek nie widac jeszcze.

Dziewczyny, do jakiego wieku sa te karuzele nad lozeczko? Bo moj nigdy nie mial. Przeprowadzimy sie, to moj bedzie mial 4.5 miesiaca, kiedy wkoncu dorobi sie swojego lozeczka I zastanawiam sie, czy jest sens. PR,eciez w tym wieku to on to sobie bedzie na glowe sciagac

reklama
Do góry