• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nulini a ja myślałam, że masz to 2 to print :-D

Indi też ma wysoko u mnie nad łopatkami aż wychodzi.

Lecę szefa karmić i na spacer ;)

Dziewczyny mały ma takie jakby nie wiem odparzone od smoka? Zaczerwienione i krostki wokół ust... Dermavelem mu smarowałam ale niezbyt pomaga .... Wiecie czym by mu smarować to?

Ostatnia edycja:
reklama
Laydeek objawów ząbkowania jest tyle co objawów porodu i w obu przypadkach nie ma co się sugerować

Mommy stachu od wczoraj też to ma ale to chyba od deserku tak pomyślałam bo nowy dałam i potem wyszło takie coś

Niczym nie smaruje, nie pozwalamu smoczka żeby powietrze miało dostęp i zobaczymy

Doggi, wierz mi że cokolwiek jest nie tak u Wery, tłumacze sobie ze to zęby :P Nocne pobudki, spadek apetytu itp. A i ostatnio troche ja wysypało na buźce i koleżanka wlasnie, ze moze to byc od ząbków. Hahaha!!
A pytanie. Moze jako pierwszy wyjsć górny ząbek 1?

Mommy - ja obstawiam ząbkowanie chyba że zmieniłaś właśnie smoczek - uczulenie. Moje dzieci tak mają na ząbkowanie akurat. Posmaruj alantanem plus albo bephantenem i będzie ok tylko tak posmaruj żeby nie mógł tego zlizać :-)

Mojemu małemu też hydraulika dobrze działa prawie zawsze mu stoi że aż trudno założyć pieluszkę czasem.:-D

Lay- moze moze

Ostatnia edycja:
A widzisz, jakbyś nas na FB nie opuściła, to byś wiedziała, bo wałkowałyśmy temat :-D
To nie ząb, bo wiele dzieciaczków coś takiego ma, nawet w miejscu dwójek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry