reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Miłego dnia :happy:

Gniewko nadal je w nocy 2 razy( ok. Północy i o 4 rano) i czasami do tego pije

Ja na dłużej nie zostawiałam G 5 h to chyba najdłużej, w sobotę właśnie idziemy na kabaret Paranienormalni i kolację też wyjdzie ok 5 h

Byłam dziś z Mikim na bilansie i mam bardzo schorowane dziecko:-p mamy skierowania do okulisty, laryngologa, kardiologa i ortopedy :sorry2: szok

reklama
McPearl no co Ty hahahah mój cycoholik jakich mało :) Ostatnio jakiś skok znów chyba bo pobudki częste. Na dodatek bezczelnie sie do mleczka w dzień dobiera hahaha ale ja nie zamierzam póki co walczyć ;)

A jakie niespokojne czasy? Hm
My właśnie kredyt wzieliśmy więc szlaban na dzieci hahaha ale może kiedyś ;)

Ooo Bada ale Was pokierowali...

Bada, ładnie...ale z dwojga złego lepiej, że dają niż się o skierowanie na cokolwiek doprosić nie idzie.
Megami, w świecie jest niewesoło. Chusteczka wie co to będzie. Mój mówi, że syna musi spłodzić bo wojna idzie :p
Mam już wrażenie, że młoda śpi najgorzej z wszystkich naszych dzieciaków. Więcej czasu jestem przy jej łóżeczku niż z M w łóżku :(

M ma łóżeczko obok naszego więc luz. A jak jest tragicznie to śpi z nami ;)

Eee może nie będzie tak źle :D Choć to co w Korei się dzieje... Strach się bać :)
Oho, koniec drzemki, szał...

Pewnie, że lepiej teraz wszystko skonsultować i że dają skierowania :tak:

Z tym spaniem też mam wrażenie ,że mój śpi źle ale jak poczytam to widzę, że nie wszyscy mają lekko i człowiekowi trochę lżej :-D

Ja póki co też nie powiększam rodziny (chyba że los zadecyduje za nas:rolleyes2:) i wyprzedaje dobytek dziecięcy, sprzedałam już fotelik,nosidełko,leżaczek,chodzik, krzesełko do karmienia I kupiliśmy proste z ikea ,jeszcze z miesiąc i wózek sprzedamy, bo mamy ten drugi spacerowy :tak:co latem kupiliśmy

Ja z moim małym rozstałam się najdłużej na hmmm... chyba najdłuższe rozstanie było po porodzie :sorry: bo cesarka 17.45 a poszłam do niego ok. 13 następnego dnia. Potem raz pół dnia mnie nie było, jak musiałam na kontrolę do hematologa jechać, ale wtedy był na butli jeszcze. Obecnie jakieś 5-6 godzin max, bo to cycoholik ;)

McPearl mój teź źle śpi, bardzo czujnie no i tylko z nami, co nie zawsze jest wygodne. Co prawda nie płacze w nocy, ale budzi się wiele razy, rzuca po łóżku, popłakuje. Ratunkiem jest cyc.

Bada łooo a co tyle wizyt macie mieć?

Nie straszcie wojną :-( :(

My najdłuższą rozłąke będziemy miały teraz bo w sobotę koło 10 wyjedziemy i wrócimy pewnie w niedziele wieczorem ;) już tęsknię :O

BADA wow a skąd tyle skierowan? Bo tak bez powodu to u nas nie chcą dawać :/

Współczuję nocek, ja o ile nie idą zęby itp to tylko w nocy raz jak mała wstanie ale biorę ją do łóżka i śpi dalej :p skubana ja nie wiem po co ona się budzi :p

Emi ja po cesarce G nie widziałam tylko tyle co mnie zszywali a w tedy P z nim był,a tak to już cały czas razem :tak:ale u Ciebie troszkę inaczej bo Ty chora byłaś/jesteś

Te skierowania to nie bez powodu niby,ale kardiolog to myślę,że okaże się bezpodstawny ,Antosia też ta nasza durna lekarka kierowała kilka lat temu i nie potrzebnie :-ppoza tym chudy ten mój Miki i pokrzywiony (ortopeda) słabo słyszy od kilku tygodni ale myślę, że wystarczy przepłukać uszy no i gorzej widzi ale tylko jak czyta z tych tablic okulistycznych :-ptak mi się dziecko popsuło od bilansu 6 latka do bilansu 10 latka :biggrin2: mam nadzieję że wszystko będzie ok. Najpoważniejszy ten ortopeda myślę, że będzie trzeba coś działać w tym kierunku:tak: ćwiczyć czy rehabilitować

Ja tu piszę a G wyrzucił wszystkie swoje ubrania z komody:sorry2:

Miłego weekendu :biggrin2:

Bada, no to nieźle...oby okazało się, że większość wstępnych diagnoz na wyrost. Co do dzieci to Wy macie 3 także może jeszcze do Was dobijemy, ale najpierw chciałabym móc się wyspać. Nie wiem kiedy młoda się zlituje :p do tego M mnie wkurzył bo wie jak mała sypia, a temu najpierw wieczorem się przypomniało o bieliźnie gdy zasypiała, a później po 5 jak szedł do pracy, że czegoś nie ma. Oczywiście oba razy ją obudził. Ja tu tyle co do łóżka chyba godzinę wcześniej wróciłam od niej, a ten znowu postawił ją na nogi :realmad:

reklama
McPearl mój już byłby martwy :p
Bada no ładnie z tymi skierowaniami. Chociaż lepiej zawsze sprawdzić wszystko ;)

My rozpoczynamy własnie 2 tyg ferii, a mój mąż ukochany za tydzień jedzie na poligon :)
Ja to mam zawsze przesrane :p
Lila lata od rana i rozwala wszystko, a mi się nawet nie chce uwagi zwracać, czekam na weekend :p
Wczoraj w końcu rozliczyłam nasze pity i teraz czekam na zwrot sesese i witaj nowa kuchnio i przede wszystkim ZMYWARKO!:cool2:

Do góry