reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Cześć dziewczyny zna się któraś na przyroście bety . Ja w czwartek miałam 29 ( w pon miałam dopiero zagnieżdżenie) a dzisiaj 108 martwi mnie że tak niska, czekam na tel od lekarza ale przez to czekanie to mi nerwy tylko rosną, boję się że będzie powtórka z lutego:(

reklama
demollka2 nie martw się jest przyjęte ze nie może być poniżej 66% co 48h a najlepiej jak jest wzrost o 100% ja we wtorek mialam 47,2 a w czwartek 138 na moje oko jest dobry przyrost u ciebie

Doggi ma racje demollka po 48h powinna być 66% większa u Ciebie minęło 72 więc pomnóż spokojnie,ale myślę,że jest ok. ,a w necie są kalkulatory,które mogą Ci pomóc

Ostatnia edycja:
demollka2 nie jestem lekarzem wiec mię do końca sugeruje się mną ale tesciowa (lekarka) mówiła ze na początku rośnie wolniej po tyg od zagniezdzenia przyspiesza no i jak pisałam na moje oko wynik masz dobry :) urósł sporo 66% jest napewno

Wyliczylam z proporcji, zakładając że hcg wzrasta o 100% co drugi dzień dziś powinno być 120 a wszystko poprawnie w ciąży jest gdy jest.ponad 66% wiec spokojnie bo z moich obliczeń wyszło ci 90%

reklama
Do góry