Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny zna się któraś na przyroście bety . Ja w czwartek miałam 29 ( w pon miałam dopiero zagnieżdżenie) a dzisiaj 108 martwi mnie że tak niska, czekam na tel od lekarza ale przez to czekanie to mi nerwy tylko rosną, boję się że będzie powtórka z lutego
demollka2 nie martw się jest przyjęte ze nie może być poniżej 66% co 48h a najlepiej jak jest wzrost o 100% ja we wtorek mialam 47,2 a w czwartek 138 na moje oko jest dobry przyrost u ciebie
Doggi ma racje demollka po 48h powinna być 66% większa u Ciebie minęło 72 więc pomnóż spokojnie,ale myślę,że jest ok. ,a w necie są kalkulatory,które mogą Ci pomóc
demollka2 nie jestem lekarzem wiec mię do końca sugeruje się mną ale tesciowa (lekarka) mówiła ze na początku rośnie wolniej po tyg od zagniezdzenia przyspiesza no i jak pisałam na moje oko wynik masz dobry urósł sporo 66% jest napewno
Wyliczylam z proporcji, zakładając że hcg wzrasta o 100% co drugi dzień dziś powinno być 120 a wszystko poprawnie w ciąży jest gdy jest.ponad 66% wiec spokojnie bo z moich obliczeń wyszło ci 90%