reklama

Styczeń 2015

reklama
witam was mamusie jakoś ostatnio nie mam cazsu na nic pogody nie ma gdzie to lato???? Sziś mam urodziny i wiecie co mój mąż obudził mnie minutę po 24 śpiewając sto lat z wiązanką kwiatów a w prezęcie dostałam łańcuszek złoty i dużą paczkę ubranek dla dzidziusia słodkie prawda kochany jest a nie spodziewałabym się tego po nim . Myślałam że znam go jak łysego konia a jednak potrafi mnie jeszcze zaskoczyć:-D

agus, piękny prezent! :) aż mi się łezka w oku zakręciła! :)
Ale korzystając z okazji, życzę Ci Agus, żeby szczęście uśmechało się do Ciebie każdego dnia, żebyś zawsze otaczała się grupą prawdziwych przyjaciół, byś codziennie wieczorem patrząc w lustro mogła się do siebie uśmiechnąć i powiedzieć, że to był dobry dzień. Aby Twoje Szczęście zdrowo rosło a Mąż był zawsze oparciem! :*

Agus to wszystkiego najlepszego!!!!! Niespodzianka super :)

Doggi no to super. Powiedz, ta pierwsza restauracja ładnie Wam prosperuje? Macie jakąś stonkę czy coś takiego?

Ewi z tego co wiem to przezierność najlepiej do 13+6

Jezyk to są ciężkie decyzje, ja nawet nie śmiem oceniać tych dziewczyn. Choć wiem, że można inaczej. Bliska koleżanka z klubiku urodziła synka z ciężką wadą letalną (bez mózgu). Żył niecałe dwie godziny. Zdążyli ochrzcić, przytulić... Ciężki temat, nawet myśleć o tym teraz nie mogę.

Agus sto lat !!!

U nas pogoda ładna, słoneczko itd, ale wieje okrutnie.

Miłego dnia!

reklama
jezyk zgadzam się z tobą bo to jest ważne.

yggam dzięki juz jestem po, tym razem poszło prawie gładko, miałam z dwóch żył bo pierwsza przy 4tej probowce pękła :/ ale rozłożył się po połowie na dwie ręce cztery z jednej i cztery z drugiej (na skierowaniu miałam 13 badań!!!) a ostatnio i teraz pobierala mi pielegniarka która pracuje z moją teściową, która jest strasznie delikatna i miła i w ogóle super babka i ma fach w ręku i to nie jej wina bo moje żyły zawsze pękają i ktokolwiek pobiera ma kłopot bo albo się chowają i nie ma w co wkluc, albo krew z nich nie leci, albo pękają sobie tak o :/ juz tak mam, przez anemię

Jezyk u nas słońce i cieplutko :)

agus sto lat i witaj w klubie tez mam dziś urodziny :)) super gest ze strony męża :)

AZA od początku idzie super, ale z miesiąca na miesiąc coraz lepiej a i tak od początku nie możemy narzekać, ale my jesteśmy jefynaxrestauracja sushi w promilu 100km, nie mamy strony bo mój na się wvto nie chce bawić mamy tylko na Facebooku ale też rzadko z niego korzystamy ;) jakoś nie ma potrzeby na to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry