Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
agulqa, z Tosią zażerałam się cytrusami i słodyczami, teraz jak mam w barku, to ciągnie, ale tak, żeby lecieć do sklepu, to nie. No i mięcho bym mogła ciągle, wędlinki, kurczaka w każdej postaci, gulasz, a za kebabka się dam pokroić!!! Natomiast nie mam ciągot na fast foody, z Tosią KFC i McDonald to niemal codziennie, teraz od zaczęcia starań NIC! Zjeść bym zjadła, ale nie ciągnie...
emilchen, z Tosią miałam brzuch idealnie okrągły, cerę jak marzenie, nic się z wyglądu nie zmieniłam, więc też w zabobony nie wierzę, aczkolwiek sobie i kilku koleżankom wywróżyłam córki![]()
Ja czuję że.będzie dziewczynka. Tak samo jak przy Domi odrzuca mnie od mięsa i wszystko mi smierdzi
bada no oczywiście, że wszystko jedno! no po tylu latach starań jakbym jeszcze miała wybrzydzać to należałaby mi się karaniech tylko będzie zdrowe!
u mnie mąż chce syna i koniecpowiedziałam mu,że na złość urodzę córkę
uparciuch
Agulqa każdy kto mnie widzi mówi ze chłopakja też chyba zaczęłam w to wierzyć
![]()
Jutro do domu wychodzimy chociaż nie wiem czy tego chce
Mama mi non stop dogaduje jak ja sobie dam radę z dziećmi bł ona pomagać sił nie ma
Po za tym za tydzień remont się zaczyna
Wkurzyłam się dziś jak mąż mi powiedział ze matka mojej sister auto oddala i sobie nowe kupiła.Kurcze a mi nawet do remontu kuchni j zakupu samochodu dołożyć grusza nie chce.
bleee. 

Ale o wyniki się nie bałam, ani z polskiego, ani z niemieckiego, matmy nie pisałam na szczęście