• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nieobecna też używam tantum w tym celu ;-) żel czasem działa na chwilę. ..
Ja mam to samo.. po bliższym zapoznaniu strasznie przeżywam wszystko co tu się dzieje

reklama
Maadlen Migreny tez mnie lubia, tyle ze bez wzajemnosci.

Ja bedac w ciazy jeszcze nie farbowalam. Licze chyba na to ze wroce do naturalnego koloru, ciekawe kiedy pekne ;-)

U nas juz teraz goraco i duszno. Zaraz wstaje, Ł zrobi sniadanko, ja mu wyprasuje koszule, jedziemy zalatwiac ten cholerny kredyt (blagam o kciuki) a potem znow do torunia. Ł mial jechac sam autobusem ale licze na pyyyysznego gofra ;-)

Agus trzymam kciuki i czekam na wiesci!

Ja tez przezywam kazda wizyte swoja iWasze rowniez. Za dzisiejsze trzymam kciuki.

nieobecna, w ciąży z Tosią na forum wpadłam dopiero jakoś w sierpniu, więc już nikt się wizytami nie stresował. Wcześniej żyłam w błogiej niewiedzy o poronieniach, bólach, przypadłościach, nudnościach, etc., więc też nie było się czym stresować. Teraz przyznaję, że nastrój panujący tutaj na forum czasem mi się udziela, ale staram się usilnie te głupie myśli odpędzać, bo przecież musi być wszystko dobrze i nie ma innej opcji :-D A im mniej się stresuję, tym lepiej dla Fasoliny, tak to sobie tłumaczę, tego się trzymam i faktycznie nie stresuję się w ogóle :-D

Elutka, ja nie przeżywam Waszych wizyt, po prostu się cieszę, że zobaczycie Dzidziusie i czekam na dobre wieści :-D

agulqa, kciuki zaciśnięte!!!

Witam w ten durny poranek, mówiłam juz ze nienawidzę ludzi? Ktetyni są wśród nas!

maadlen nie jest dziś lepszy dzień, do bólu głowy doszła ciążowa agresja! Chodzę i warczę na ludzi od rana, ale wszyscy sobie zasłużyli!

agus nie stresuj się, wszystko będzie pięknie :)

nieobecna to u nas najlepiej działał czopek jakiś przeciwbólowy ale nie pamiętam jak się nazywał :/

agulqa_b to mój fryzjer, którego imię to Emanuel :D zrobił mi taki kolor ze wygląda jsk mój naturalny :D tak więc odrostow brak ;) i kciuki za kredyt!!

Jezyk ale jakich bab! Same niezłe sztuki ;) tak mu się spodoba ze sam będzie organizował złoty ;)

Dobry!

Ja niewyspana jestem okropnie. Siedzialam jak glupia do 1 a pobudka zaraz po 6 takze poloze sie pozniej na drzemke z Jasiem. Ale ja zazdroszcze tym co moga dac do przedszkola starszaki. U nas zlobek nieczynny w lipcu a poza tym wybijamy paciorkowca wiec lekarka kazala go cale wakacje przytrzymac w domu. No i Jas chyba chce mnie wykonczyc. Taki niedobry ze szok, wlasnie 1,5 godz je sniadanie a ja chcialam wyjsc wczesniej zanim upal sie zrobi na maksa...

agus bedzie dobrze, trzymam &&&& ja tez mam zawsze nerwy przed wizytami. Poprostu jak ktos ma jakas dluzsza historie w staraniu sie o dzieci to juz zawsze bedzie mial nerwy przy wizytach.

agulqa &&&&& za kredyt!

agus, łepek do góry i heja!
Nulini, mam to samo. W pierwszej ciąży w ogóle nie korzystałam z forum, nie czytałam. Wcale nie przejmowałam się, że coś może być nie tak. Teraz też się stresuję ilekroć słyszę, że ktoś coś...ale przecież jakby tak większość ciąż miała być zagrożona to zdrowe dzieci prawie wcale by się nie rodziły i tego się trzymam.
Trzymajcie kciuki za moją wizytę u promotorki. Ja trzymam za wizytujące :)

Nulini, mam to samo. W pierwszej ciąży w ogóle nie korzystałam z forum, nie czytałam. Wcale nie przejmowałam się, że coś może być nie tak. Teraz też się stresuję ilekroć słyszę, że ktoś coś...ale przecież jakby tak większość ciąż miała być zagrożona to zdrowe dzieci prawie wcale by się nie rodziły i tego się trzymam.

O to to! Święte słowa!

gosiane,
u nas przedszkole dopiero od września i 2 tygodnie w sierpniu, ale na szczęście już połowa lipca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry