• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nulini to racja ze jak sie nasluchasz to sie odechciewa. ale ja po sobie wiem ze jak sie wygadam to mi lepiej.

Laski wniosek zlozony. Czekamy na info czy przeszedl. Dzieki za kciuki;*

Doggi rozumiem doskonale. Ł od rana zbiera ochrzan teraz jeszcze tesciowa zaczela mnie qkurzac mimo ze wracy jest. Brrrr. Co do wlosow ja mam taki szary mysi blond. Zaden fryzjer nie umie takiego brzudkiego zrobic ;-)

Mcpearl kciuki!

Moi bliscy sprawdzaja dzis granice mej cierpliwosci.

Nieobecna a Twoj mlody nie idzie chociaz do zlobka?

Femme mi sie marzy spotkac z jakas kolezanka a tu nikogo nie mam :-(

Just2me witaj!

Ale zjadlam pyszna jagodzianke :-) dojechalismy juz do torunia. Rozmawialam z Ł o 'weselu'. Czym ja sie przejmuje przeciez i tak zapeosimy tych co my chcwmy i zrobimy jak chcemy a nie tak jak gada jego mamusia, i czy ma z nia porozmawiac zeby nie poruszala tematu ;-) taki chlopok z niego ;-)

reklama
Ja w ciąży farbuję tą bez amoniaku (na jasny blond, mam taki żółtawy jak lubię:p). Jak pierwszy raz zafarbowałam to byłam w szoku, bo lepiej złapało niż normalna farba, więc zaczęłam tylko takiej używać z Garniera;)

doggi
u mnie też przedszkole od 2 lat prywatne (ale dofinansowywane przez gminę, więc wychodzi na to samo co państwowe) i warunkiem sikanie do nocnika. Córcia ma 2 lata, ale od 3 miechów bez pampersa. Była zapisana od września, ale jak dowiedziałam się o ciąży to zgłosiłam rezygnację. Jakoś chcę mieć ją ze sobą, bo nie potrafię się rozdzielić, chociaż wiem że kiedyś będę musiała:/Teraz nie umiałabym być z jednym w domu, a drugie gdzieś indziej:) My takie razem dwie przekupy:p

alecta
bosche ja też cierpię na straszne bezsenności. Najpierw męczę się z zaśnięciem a jak się przebudzę to ponem znowu powtórka!

just2me witam;) Też mam 13tc i termin na 21.01;)

Ostatnia edycja:
kasiekz ja bym w życiu nie zrezygnowała, tym bardziej jak zaszłam w ciążę cieszę się że ola do przedszkola chodzi bo mam chwile żeby odpocząć i dać odpocząć kosciom a będzie coraz gorzej wiec wg mnie przedszkole zbawienne tym bardziej jak się maluch urodzi to tez chwila oddechu
Co do farby ZMIEŃ !! Mój fryzjer powiedział ze z tych farb drogeryjnych tylko wellaton i loreal (te cwszystkie prodigy itp) a najgorsze jakie mogą być to Garnier, Joanna i palette.

doggi mi tak bardzo wygodnie, bo córcia jest bardzo grzeczna, bardzo dużo sama się bawi, po prostu nie wyobrażam sobie rozstania;) Codziennie śpimy po 2,5-3godz. razem podczas drzemki. Rano ja z kawką na ławeczkę przed dom a ona na trampolinie czy w piasku i mam relaks. Zależy od osoby, bo np. moja szwagierka też nie wyobrażała sobie być z dwójką w domu i młody chodził do niani. O dzięki za info, bo ja używałam tylko i wyłącznie garniera od 10 lat! A wiesz może dlaczego?

Oj moj jak mial 2 latka to poszedl do zlobka a wczesniej chodzil do klubiku maluch 3xtydz. On jest taki zywy ze chyba bym nie dala rady byc z nim i z maluchem caly dzien. A tak to w zlobku sie wyszaleje i jak wroci do domu to juz troche bedzie wymeczony :) Poza tym jemu sie juz nudzi w domu ze mna, ja nie zapewnie mu tylu atrakcji poprostu bo poza zabawami trzeba dom ogarnac.

agulqa to fajnie ze twoj trzyma twoja strone, to jest najwazniejsze.

just2me witaj! Poczytaj watek nasz to sie troszke wdrozysz :)

Ja wlasnie zjadlam miske lodow carte'dor czekolada z wisnia i cafe latte i ... chyba ide po dokladke :-P Mlody spi a na 15:30 ide z nim do fryzjera bo zarosl okropnie a mi sie nie pozwala obciac.

Zmusiłam się do wyjścia z dziewczynami. Zaliczyły piaskownicę, zaczęły zbierać się chmury, więc fru szybko na zakupy i do domu. Na szczęście zdążyłyśmy, bo burza coraz bliżej ;-)

Córka zażyczyła sobie zupę pieczarkową, więc siedzę i obieram. Młoda zasnęła, a mnie głowa zaczyna boleć.

Ja już z 4 kg na plusie :zawstydzona/y: Ech....... Znów z 30 będzie jak nic. Wkurza mnie sama myśl, no a nie pasę się jak świnka przecież ;-)

kasiekz on mi z pół godziny mówił czemu złe ale najbardziej zakodowalo mi się w głowie ze barwniki pozyskiwane są ze starych akumulatorów co mną wstrząsnęło ;) ja długo używałam pianek wellaton które mię zniszczyły mi włosów w ogóle i maja świetna odżywkę po farbowaniu, która starcza na więcej niż jedno użycie :)
Co do przedszkola, moja jest diablica tzn grzeczna i słychać się ale musi się wyszaleć i wybiegac czego ja jej w takim stopniu nie mogę zapewnić bo aktualnie jestem wypompowana z życia

reklama
Ja też jestem zwolenniczką przedszkola.
Nasze jest czynne cały rok na szczęście, bo nie wiem co bym w wakacje z dzieciakami zrobiła.
Poza tym widzę jak się rozwineli od kiedy mają kontakt z większą grupą dzieci i mają prowadzone zajęcia.

Megami ja od ostatniej wizyty schudłam i mi się za to dostało.

Niech ten dzień się już skończy.
Od wczoraj czuje mega ból w jajnika, że czasem aż mnie skręca.
Oficjalnie mogę przyznać, że tą ciąża daje mi najbardziej w kość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry