agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini to racja ze jak sie nasluchasz to sie odechciewa. ale ja po sobie wiem ze jak sie wygadam to mi lepiej.
Laski wniosek zlozony. Czekamy na info czy przeszedl. Dzieki za kciuki;*
Doggi rozumiem doskonale. Ł od rana zbiera ochrzan teraz jeszcze tesciowa zaczela mnie qkurzac mimo ze wracy jest. Brrrr. Co do wlosow ja mam taki szary mysi blond. Zaden fryzjer nie umie takiego brzudkiego zrobic ;-)
Mcpearl kciuki!
Moi bliscy sprawdzaja dzis granice mej cierpliwosci.
Nieobecna a Twoj mlody nie idzie chociaz do zlobka?
Femme mi sie marzy spotkac z jakas kolezanka a tu nikogo nie mam :-(
Just2me witaj!
Ale zjadlam pyszna jagodzianke :-) dojechalismy juz do torunia. Rozmawialam z Ł o 'weselu'. Czym ja sie przejmuje przeciez i tak zapeosimy tych co my chcwmy i zrobimy jak chcemy a nie tak jak gada jego mamusia, i czy ma z nia porozmawiac zeby nie poruszala tematu ;-) taki chlopok z niego ;-)
Laski wniosek zlozony. Czekamy na info czy przeszedl. Dzieki za kciuki;*
Doggi rozumiem doskonale. Ł od rana zbiera ochrzan teraz jeszcze tesciowa zaczela mnie qkurzac mimo ze wracy jest. Brrrr. Co do wlosow ja mam taki szary mysi blond. Zaden fryzjer nie umie takiego brzudkiego zrobic ;-)
Mcpearl kciuki!
Moi bliscy sprawdzaja dzis granice mej cierpliwosci.
Nieobecna a Twoj mlody nie idzie chociaz do zlobka?
Femme mi sie marzy spotkac z jakas kolezanka a tu nikogo nie mam :-(
Just2me witaj!
Ale zjadlam pyszna jagodzianke :-) dojechalismy juz do torunia. Rozmawialam z Ł o 'weselu'. Czym ja sie przejmuje przeciez i tak zapeosimy tych co my chcwmy i zrobimy jak chcemy a nie tak jak gada jego mamusia, i czy ma z nia porozmawiac zeby nie poruszala tematu ;-) taki chlopok z niego ;-)
Ech....... Znów z 30 będzie jak nic. Wkurza mnie sama myśl, no a nie pasę się jak świnka przecież ;-)