• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Ale Wam dobrze! przynajmniej macie perspektywę, że niedługo jedno z dzieci pójdzie do przedszkola... ja nie wiem jak to będzie w styczniu.... jak dam radę z dwójką maluchów :(

reklama
nieobecna moja juz id roku do przedszkola chodzi, daliśmy ją jak miała dwa latka, warunkiem było to ze musi już sama siusiac, że już bez pampersa jest, a ze Ola temat ogarnęła dwa miesiące przed 2 urodzinami to kłopot z głowy

o matko was na chwilę zostawić :-D :-p

Zacznę od siebie jednak dzisiaj nie jadę wzięłam sprawy w swoje ręce i sobie wszystko zorganizowałam i udało mi się dorwać termin na prenatalne 22.07 :-) możesz mnie BADA dopisać do listy ;-) a w przyszły poniedziałek skoczę tylko po skierowanie u siebie w przychodni :-)

Wczoraj zły dzień miałam doły łapałam i takie tam to nawet się nie odzywałam ;-) dzisiaj już lepiej :-) zaraz do Tczewa do koleżanki z forum jadę na basen i kawę :-p :-D

Co do lodów to ja tylko jakieś wodne albo owocowe, nic mdłego nie mogę :-p

I przez was dzisiaj będę musiała krokieta zjeść ciekawe czy będą u nas w jednej piekarni robią takie pyszne domowe

AZA - też nigdy nie robiłam :-p

AGULQA - dla mnie to też czarna magia ja już nic nie pamiętam :no:

JEZYK - fajnie Ci z wózkiem :-)

No i więcej nie zdążę bo muszę się oganiać już i jedziemy :-p miłego dnia ! :-)

Cześć!

Czy mogę się dołączyć do Was?

Jestem w ciąży, aktualnie 13 tydzień termin mam na 18 stycznia 2015:) mieszkam w Londynie od 6 lat. To moja pierwsza ciąża. Nie mam mdłości czuje się naprawdę dobrze:) tydzień temu mialam pierwsze usg, zobaczyliśmy nasza dzidze:) uslyszelismy bicie serduszka - cudowne uczucie :D

Pozdrawiam :)

Miłego dnia ciężaróweczki kochane :happy2: za wizytujące Megami,agus,nieobecna kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za kredyty i wizyty u promotorów również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
just2me witaj,śmiało dołączaj :happy2:

Mnie dziś boli głowa odkąd wstałam, moje dzieci już szkolne,ale u nas też w lipcu przedszkole nieczynne,co do wizyt to też za każdym razem się stresuje,ale jak już wchodzę do gabinetu to mi przechodzi :-D

Witam :-)

Witaj just2me!

Ale mam lenia, nawet mi się ubrań do pralki wrzucić nie chce...

Femme super, że udało się załatwić termin na prenatalne!

Nieobecna dasz radę, ja z moimi prawie 24/7 a jakaś mega cierpliwa nie jestem. Oby ząbki szybko wyszły. Pamiętam jak u młodej wszystkie szły po 4 naraz. Oj było ciężko.

Dziś o 17 mam wizytę. Ciekawe czy tylko szybkie sprawdzenie wyników, czy może jakieś podglądanko do tego.

Doggi, mam dyżurujące, ale musiałabym ją wozić autobusem, bez sensu dla mnie :-(

nieobecna, za rok daj do przedszkola :-D Tosia we wrześniu miała 2 lata i 8 miesięcy, a przyjmowali od 2,5 roku ;-)

Dziękuję za przyjęcie :)

Może któraś z Was jest z UK? :)

Wczoraj powiedziałam o ciąży w pracy, trochę się stresowalam ale byłam mile zaskoczona reakcja szefa:) chce najdłużej pracować jak tylko to będzie możliwe, dlatego że mam 40 tygodni płatnego urlopu macierzyńskiego.

Jak samopoczucie u was? Macie zachcianki? Znacie już płeć dzieciatka? :) przytylyscie juz coś ? U mnie kilogram na plusie :P

reklama
just2me witaj wśród nas :)

bada.m ja wczoraj tylko wstałam juz mnie bolała glowa :/

Megami ja juz 3ciej pranie wstawiłam ;)

Nulini to faktycznie lipa, zgorzelec jest tak mały ze autobusów nie mamy :D ale ja i tak autem jeżdżę ;)

just2me ja mam zachcianki na owoce i soki swiezowyciskane :) płeć znam, będzie chłopczyk na 95% i schudłam 1 kg ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry