Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agus mam nadzieję, że to "tylko" niedokladnosc lekarza, który robił Ci USG.
Dzidzia mogła po prostu spać, mój syn np strasznie leniwy był i na usg trzeba było go budzić pukaniem w brzuch.
LayDeek ja idę na łatwiznę i kupuje gotowa mrożona w biedronce.
2 paczki do większego garnka.
Oczywiście wcześniej robie wywar z mięsa, wrzucam kostkę wołowa i mrozonke.
Później jeszcze doprawiam po swojemu, blenduje, zaprawiam śmietaną i włala
ladydeek ja mam dziś kalafiorową, zapraszam Robię najzwyczajniej - ziemniaki, pietrucha, seler, marchew, dużo kalafiora. Do tego koperek i śmietana Często dla dziecka robię z małą marcheweczką w całości, mlekiem i miodem wg: Kulinarne szaleństwa Margarytki: Letnia zupa kalafiorowa
Nosz kuźwa mac! Z Ł poklocilam sie! Poryczalam. Jakas jestem placzaca od wczoraj i w tym zanoszeniu sie od plakannia polknelam kulke od kolczyka w jezyku! Najgorsze ze zawsze bralam od kolczyka z pepka a ze tam juz nje mam od jakiegos czasu to nie mam skad wziac bo w tej przeprowadzce nie mam pojecia gdzie co jest. Pewnie skonczy sie na tym ze wsiade w samochod i pojade do galerii do ina by kupic
Agus przykro mi Wiem co czujesz bo sama poroniłam w grudniu...
Co się dzieje z Żelką? Nie mogę wyłapać, tyle wpisów.
Ja dzisiaj gotowałam barszcz z botwinki, mąż zachwalał jak nigdy ze taki super. Teraz pojechali na basen bo ortopeda kazał regularnie jeździć z małą a ja mogłam trochę odpocząć przed kompem.
Ja ciągle mam bóle głowy. Staram się nic nie brać ale czasami nie da rady
Czasami mi się wydaje ze czuję małego. Wizyta za tydzień i później jak lekarz pozwoli to jakieś wakacje