• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi- u Żelki wszystko ok (mam nadzieję) jakiś czas temu postanowiła opuścić forum i...tyle. Jednak mam nadzieję, że wróci.

Kurczę cały czas myślę o Agus:-(:-( siedzi mi gdzieś w głowie.

Nulini rozpakowywać to ja lubię, wszystko do pralki i już :)

agulqa ​a niech się boi,niech się trochę teraz ona pomartwi.

Jezyk ja też cały czas myślę o Agus. Nie mogę się skupić na niczym. Ostatnio tak sobie myślałam, że nasze styczniówki to jakoś tak wszystko bezproblemowo a tu masz... Oby już nie było więcej złych wiadomości.

agulqa, no to super, że znalazłaś! :-D

jezyk, ciuchy to tak, ale tych duperel nie znoszę roznosić po domu... Brr...

Nerwy mi przeszły, mąż wrócił z pracy z metrowym słonecznikiem na przeprosiny, no wzruszył mnie głupol :-D

Ewi jak jeszcze byłam na sierpniówkach to poroniło chyba z 6 i urodziło się kilka wcześniaków, w tym dwoje zmarło. Mam nadzieję, że u nas będzie już przebiegać spokojnie.

Eh mnie tez trzymaja mysli o agus. Staram soe je odganiac bo nerwy niewskazane.

Nulini a Ł mnie zapytal czy jak ja polknelam to to nie ma wplywu na bobasa. Szczerze? Nie mam pojecia co mu odpowiedziec.

reklama
Nulini a Ł mnie zapytal czy jak ja polknelam to to nie ma wplywu na bobasa. Szczerze? Nie mam pojecia co mu odpowiedziec.

Khem khem, "weszło" to i wyjdzie :-D:-D:-D

U mnie na styczniu 2011 jedno dzieciątko się urodziło dużo za wcześnie i zmarło :-( A walczyło 2 miesiące bodajże :-( Ale ile poroniło - nie wiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry