reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulka 3 to ja pamiętam, Renata na pewno i jeszcze jedna dziewczyna już dawno.

Nulini a dlaczego jej nie odratowali. Spora juz była. Młodsze dzieci ratują:(

LayDeek w moim szpitalu ja jedna na sali miałam zabieg i dwie dziewczyny we wczesnej ciąży leżały i dwie po operacjach. Tak myślą o pacjentkach... Jeszcze u jednej ciągle siedział chłopak i nawet jak ja leżałam na tabletkach rozwierających szyjkę przed zabiegiem i zwijałam się z bólu i płakałam to nie wyszedł. Potem wstałam krew mi po nogach ciekła a on nic, gapił się, reszta zero reakcji. Masakra jakaś...

Aguś! Straszne... Mam nadzieję, że to jednak pomyłka :( :(

Ja na szczęście tylko raz miałam zabieg, byłam młoda i głupia. Za drugim razem się nie zgodziłam (ale i nie było wskazań, to były bardzo wczesne ciąże i trwającym poronieniem). Wspominam strasznie, zwłaszcza personel....

To zgagi da się uniknąć? :laugh2: Zgaga to mój kolejny ciążowy koszmar! Oby jak najpóźniej!!!
Agulqa ponoć kudłate łaskoczą mamę i ma zgagę hahahahah

Nulini a co ma zgaga do dzieciecej łysiny?;-)

Przesąd - jak się ma zgagę w ciąży to dlatego, że dziecku włoski rosną :-D A moje dziecko urodziło się łyse :-D

Ewi, dziewczyna miała cytomegalię, stąd przedwczesny poród... Cały temat był o przejściach tej Kruszynki, już wszystko było na dobrej drodze i nagle taka wiadomość :-(

Megami, zgagę mogę zaliczyć do jedynych moich ciążowych dolegliwości :-D Ale póki co cisza, TFU TFU TFU!

U nas poroniła RenataT i Maya.

Nieobecna co do zabawienia się to chyba kwestia charakteru. Konrad od początku bawił się sam i do tej pory lubi sam się bawić. Z tego powodu dom pełen zabawek ale wszystko w użyciu.

Ostatnia edycja:
reklama
agus tak strasznie mi przykro:-( też już myślałam, że na tym etapie to już z górki, tym bardziej przykro :-(:-(jesteśmy z Tobą całym sercem! ale niech lekarz jeszcze raz sprawdzi, różnie bywa, tym bardziej, że usg takie krótkie było...nadzeija umiera ostatnia.

Mam doła :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry