• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini tez tak wlasnie myslalam. No przeciez chyba nie ma jak do bobasa sie dostac ;-) pojdzie z resztkami obiadu ;-)

Kontroluj to :-D:-D:-D

Ewi, doczytałam, poronień na styczniu 2011 było 5, a Zuzia urodziła się w 29t5d ciąży i walczyła aż 4 miesiące o życie :-(:-(:-( O kasę się będę sądzić, bo po dobroci nie ma szans. Jutro składam pozew.

Dziewczyny, w dniu kiedy ja miałam drugi zabieg, do zabiegu było 6 kobiet. Moja cała sala 4 osobowa i 2 dziewczyny z innej. Sama moja Doktor stwierdziła, że to jest jakaś plaga.
Na naszym wątku limit nieszczęść już został wyczerpany. Teraz bedzie juz tylko dobrze.

agus strasznie mi przykro... trzymaj sie jakoś.Czas na prawdę leczy rany, wiem coś o tym.

Dziewczyny, jak Wy to zrobiłyście, że dzieci potrafią się sobą zająć? Czy to przychodzi z wiekiem? Od moich koleżanek wszystkie dzieci bawią się same, a mój nie. Rozłożę mu klocki - to posiedzi 5 minut jak ja z nim buduję, ale jeśli tylko odejdę, choćby metr by usiąść na kanapie, od razu przychodzi, jęczy, marudzi, ciągnie za ręce...
.

Hmmm no moj na przyklad sie prawie soba nie zajmuje. To jest raczej charakter. On jest bardzo towarzyski ogolnie i zawsze meczy kogos zabawami. Dlatego czekam na zlobek jak na zbawienie bo on jest tam w 7 niebie :)

Kurcze zgaga mi sie zaczela ://///// cholera, w poprzedniej ciazy meczyla mnie okropnie no i chyba powtorka z rozrywki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry