• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Agus, strasznie przykro czytać takie wiadomości z rana :( Wierzę, że jeszcze wszystko się poukłada!

Nie mam w domu nic na obiad dla Młodego - jedynie zielone ogórki. Pierwszy raz zrobię z nich zupę, mam nadzieję, że będzie jadalna. ;) Bo mnie naszła ochota na pizzę, więc dziś nic nie gotuję.

Jeszcze nigdy nie miałam zgagi, a moje dziecko urodziło się z bujną czarną czupryną. :)

Kurcze.. może uda mi się gdzieś załatwić jakiś żłobek, by Antek chociaż 2 razy w tygodniu chodził na chwilę.. Może tam nauczy się bawić sam. Ale dziś już był mały sukces - jakieś 2 minuty oglądał bajkę! :)

reklama
Aza w poniedziałek idę do gina dokończyć usg to z nim pogadam.
Chciałam poczekać do końca miesiąca, ale niestety czuję się coraz gorzej.
Nie chcę Wam już tu ciągle marudzić, bo mi samej już się to znudziło.
Ogólnie wracam z pracy i jedyne na co mam siłę to uwalić się na łóżku.
Dobrze, że mój mąż jest wyrozumiały i na prawdę w domu bardzo mi pomaga, dziećmi się zajmuje, bo ja jak na razie nie daję rady :(

Moje małe idzie w tym roku do żłobka. ..trochę się tych drzemek boję, bo on nie chce za bardzo zasypiac w dzień:-(
Ja dziś chyba tylko zupę zrobię na obiad. ..znowu len

Elutka, Tosia w żłobku zasypiała bez problemu, ale jaja były w przedszkolu - jak szła, to od dawna już w dzień nie spała, a tam jednak drzemki obowiązkowe. No i na początku kilka dni tylko leżała i gapiła się w sufit, a później każdego dnia spała :-D A w domu nie śpi :-D

Alecta to bierz w poniedziałek L4 bo wystarczy już męczarni.

Elutka tak jak pisze Nulini, spać nie każą ale chociaż poleży a z czasem pewnie się przyzwyczai i będzie usypiał. Mój spał do 4 roku i w domu i w przedszkolu.

Co do przedszkoli to ja uważam to za świetną sprawę przede wszystkim dla dziecka. Codziennie czegoś się uczą. Mój Konrad uwielbia przedszkole. Ma kolegów, jeżdżą na wycieczki i z pewnością lepiej ma zagospodarowany dzień niż w domu. Zrobił też postępy w mówieniu i uczy się zasad stosunków międzyludzkich.

Chyba porozmawiam dzisiaj z Mężem na temat puszczenia Antka do żłobka. Ale już słyszę te teksty teściowej, że jak to tak dziecko do żłobka gdy matka w domu, matka leniwa itp...

Nieobecna czy ty zrobiłas kiedyś coś nie jadalnego? :-D na pewno będzie pycha

Alecta biedna :-( jak najszybciej na to zwolnienie!

Moja to od września do pierwszej klasy :-o :-P mam nadzieje ze będzie się chciał uczuć leń mały :-D

Dobra nadrobilam ale nie będę odpisywać wszystkim wybaczcie wczoraj po 22 w.domu dopiero byłam dzisiaj tez milion spraw mam zaraz wyruszam wiec pewnie znowu będę w tyle ;-)

reklama
Aza w domu czasem godzine trwa zanim zasnie. .cały czas wychodzi z łóżeczka..
No zobaczymy...po cichu liczę na to, że będzie bardziej zmęczony i jakoś zasnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry