reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Mami, ja miałam dokładnie to samo. Miałam plamienia, 30 kwietnia kontrolne USG i widziałam tylko fasoleczkę, luteina dołem i wizyta 15 maja. No i dziś serducho i już wszystko według lekarza bez zrzutu.

reklama
Hello,

Witam się i ja :)
Przedstawię się w odpowiednim wątku, a chwilowo mam pytanie- kiedy iść na pierwszą wizytę?

Pamka_ no cóż niektóre panie idą od razu ale mało co wtedy widać, ale jak poczekasz do 6-7 tc to fasolka z serduszkiem powinna już być ;)

Dzięki. W pierwszej ciąży u mnie był ogólny hardcore więc liczę na spokojną drugą :)

Czy komuś oprócz mnie jest jeszcze tak niedobrze? Od dwóch dni mdli mnie cały dzień...

Pamka_ mnie o dziwo nie mdli w pierwszej ciąży miałam masakrę, wymioty nie, ale modlili mnie okrutnie nic nie mogłam jeść i pić :/
Na kiedy masz termin? Który tc?

Wychodzi mi że 5tc.
Suwaka nie chcę na razie robić bo nie potwierdzone przez gina, a rano za piernika nie mam czasu iść na badanie krwi:-(

Pamka_, Megami, Filipiamama mnie narazie mdli tylko podczas zamiatania podłogi i jak się nachyle, poza tym nie mogę gazowanych rzeczy no dostaje zgage :/

Poza tym coraz ciężej mi w kończynach dziś mnie tak nogi bolą, są ociężałe i coraz bardziej napompowane, mam nadzieję że ćwiczenia pomogą bo czuję ogromny dyskomfort no i ten ból i ta waga przez 4dni 3kg mi doszły 60kg ważę.
To się wyżaliłam :'(

reklama
Ale się rozkręcacie popołudniami, aż mi ciężko za Wami nadążyć.

gund wszystko będzie dobrze, pytaj kiedy tylko masz ochotę, pomożemy :)

Zawrotów głowy nie mam, ale dziś doszła bolesność piersi, noż kurczę nie znoszę tego.
Nalatałam się dziś i trochę mnie brzuch pobolewa, nogi do góry, leżę i czekam aż przejdzie. Wszystko będzie dobrze:-) Już zaczynam się oswajać z myślą, więc musi być dobrze.
Ja też na razie nie zamierzam nic kupować i podobnie jak doggi pewnie zacznę pod sam koniec.

Dziewczyny wredoty!!!!!!!!!!! Ale mi narobiłyście smaka na chińczyka:rofl2::rofl2: a że mieszkam na wsi, kupiliśmy tu dom i delektujemy się ciszą, to nie ma szans na chińczyka, nikt mi go tutaj nie dowiezie:wściekła/y:

Pamka witaj :) Mnie też mdli.

doggi- po gazowanym też mam zgagę, ale jak już pisałam za mirindę bym zabijała :)

Ostatnia edycja:
Do góry