• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Elutka to ja jestem w szoku ale u nas narazie spokój, nawet jak okno otworzę i mam zapalone światło w nocy to nic nie wylatuje Zgorzelec= teren skazony :)

reklama
Doggi w Krk raczej średnio czyste powietrze a te france jakoś dają radę. ..muszę iść dzisiaj po raida bo mi się skończył.
Nulini powodzenia na wizycie u dentysty!
Ja się biorę za sprzątanie. .wczoraj do północy prasowalam bo się spora kupka zebrała

Nulini Ty to jednak wariatka jestes :-) moja mama miala tez biala myszke.cw liceum na dzie kobiet im chlopacy kupili. Przyjechala do domu i wypuscila ja na polu ;-)
Co do pajakow ponoc nie mozna zabijac bo przynosza szczescie w kasie ;-) ale to kolejny zabobon o ktorym powiedziala mi tesciowa ;-)

Do moich pokoi u rodxicow mama na szczescie kupila moskitiery w tym roku. Ł jak byl ze mna w weekend to zamontowal i nie mam zadnych nieprzyjaciol w nocy. Rewelka! Jak wroce do domu to znow masakra bedzie :-(

Doggi, też mam wrażenie, że mój mąż bardziej się wkręcał w pierwszą ciążę, ale teraz może po prostu czuje się jak weteran i nie odczuwa potrzeby martwienia się :baffled: Jak ja leżę, to jest stały tekst "rusz się, bez przesady, nie masz jeszcze brzucha, żeby leżeć i nic nie robić!" miodzio :-D Matko, u mnie taka plaga komarów, że podłogi to mam usiane zwłokami :baffled:

Elutka, u nas bez Raida ani rusz :no: Ja mam ten https://www.google.pl/search?newwin...przeciwko-komarom-muchom-up3764-1.htm;640;427 i w sezonie działa non stop... Na szczęście te płytki tanie, niecałe 20zł za 30szt.

agulqa, my w liceum na dzień kobiet dostałyśmy patyczaki :baffled: Krótko mój żył, bo nawet nie wiedziałam, jak toto hodować... Ale zwierzęta przerabiałam chyba wszystkie - chomiki, świnki morskie, żółwie wodne, rybki, papużki, całe zoo :-D Tylko węża nigdy nie miałam, a węże KOCHAM :-( A z tymi pająkami to chociaż już wiem, czemu wiecznie kasy nie mam :-D

Nulini trzymam za jutrzejszą wizytke :-)

LadydiK ja tez nie nadrabiam z tym wątkiem ogólnym. W pracy jestem sama, bo koleżanka sie pochorowała i cieżko mi sie ogarnąć. Inne wątki są z mniejszą iloscia postów, to jeszcze jako tako, ale za tym prawie nigdy nie nadążam :zawstydzona/y:

Cały czas marze o sierpniu, wtedy bede na L4 i bede mogła czytac i pisać do woli, a nie z doskoku.

W niedziele byliśmy na weselu i objadłam sie okropnie. Jedzenie było pyszne. Nie poszalałam, ale wolne kawałki z m zatańczyliśmy. Tak ,że wesele zaliczam do udanych :-)

Nulini moj by raz tak powiedzial i wiecwj by nie mogl mowic ;-) na szczescie martwi sie i nie kaze przemeczac po tym co przeszlismy. W te upaly co chwile dzwoni i pyta jak sie czuje wiec jest ok. Czy te plytki raida sa bezpieczne przy dzieciach? Ooo widzisz, nie mixesz zabijac biednycn stworzonek ;-)

Perelka fajnie ze chociaz troche sie pobawilas :-)

Doggi mój mąż też teraz inaczej moją ciążę traktuje.
Jak mówię mu, że coś mnie boli to on najczęściej odpowiada, że co on mi poradzi albo w ogóle nie reaguje.
Wkurza mnie to strasznie.

miłego dnia babeczki :happy2:
Nulini nic nie wiem o twojej wizycie,nie ładnie nie podałaś daty :szok:
Famme &&&&&&&&&&&&&&&za wizytę
pół nocy nie spałam,a później musiałam wstać o 7 bo facet miał przed 8 przywieźć łóżko dla chłopców,a przyjechał o 9 :-p
wczoraj tak mnie brzuch rozbolał jak na okres,stwardniał,tak się wystraszyłam,wzięłam nospe i leżałam,ale do wieczora było słabo
mój m jest dla mnie bardzo miły,ale to pewnie dlatego,że to ciąża po tylu latach,u nas remont ruszyć się nie da a ja leże :-p

reklama
A mi ostatnio śni mi się mój własny mąż, że on taki przystojny, sexy i że jestem tak zakochana...buhahahaha! Pierwszy raz w życiu mam takie sny:p

aza nie ma alergii...uff;) Po 3 godz. snu wstała ze śladem jak po komarze;)

agulqua potwierdzam, też mam wszędzie moskitiery i uważam je za rzecz niezastąpioną szczególnie przy bobasie. Lato, gorąc, czasem w nocy trzeba wstać i zapalić światło a tu nic nie wleci;) Można też spokojnie oglądać TV przy otwartym oknie - same zalety!

nulini bosche jaki prezent, patyczaki! No pomysłowe towarzystwo:ppp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry