reklama

Styczeń 2015

Wczoraj i dziś mam to samo z brzuchem ,twardnieje a wczoraj jeszcze bolał
Oby do poniedziałku, jak nie da zwolnienia to pójdę do innego prywatnie, dziecko najważniejsze
Jezyk super, odpoczywaj

reklama
femme któż to wie :-D a gdzie czujesz i jaką dużą masz już macicę?;-)
Brzuch też mi czasem twardnieje, ale jak odpocznę to jest ok. Raz tylko wzięłam nospę bo na dodatek nietypowo bolał i nie czułam się pewnie...
Ja oglądam "Położne" online na stronie tvn style ;-) niestety nie mam kablówki.

Wczoraj wzięłam nospe i się położyłam ,dziś znów gorzej się czułam wymioty i mdłości
Famme z tymi ruchami to nie pomogę ,ja odczuwam od ubiegłej niedzieli ale dziecko stsrsze o 11 dni niż pokazuje suwaczek a i tak nie mam pewności czy to napewno to

Femme moja ciąża trochę starsza i jak macam sobie brzuch to wyczuwam w środku twardą piłeczkę. To co tam mnie smyra biorę za ruchy dziecka. Wzdęcia przeszły na boki i wyższe partie brzucha :-D:-D:-D

Ja niby kablówkę mam, ale mało co z niej korzystam i chyba będziemy rezygnować...czasem oglądam porodówkę na TLC ale zwykle na niej ryczę :P
mało co ogólnie korzystam z TV, czasem jakiś film, młodemu bajki...a tak to sobie wisi na ścianie i się kurzy tylko :D
Ja o tej ciąży czasem zapominam szczególnie jak muszę biegać czasem za moim diabełkiem...wczoraj mi zafundował taki bieg i trochę mnie brzuch bolał, ale nic poza tym się nie działo. Niektóre kobiety normalnie sporty uprawiają w ciąży:szok:(nie mówię o sexie :P )

reklama
ja mam abo roczny na iitv i sobie chwale.
Femme co do ruchów wyczytałam, że przy kolejnych ciążach można już czuć od 14 tyg, więc kto wie kto wie :-D

Zdażyło mi się ze dwa raz wziąć nospę, bo miałam takie dziwne napięcie w brzuchu, ale jednocześnie wszystko było miękkie kurde ciężko to określić, coś jakbym miała zmniejszone czucie skórne w dolnej części brzucha. Teraz sobie myśle że moze blizna po cc daje takie objawy ... jak się tam wszystko rozciąga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry