reklama

Styczeń 2015

Nawet na diecie jak się jest to lepiej jeść wszystko normalne bez żadnych uszczuplaczy bo to tylko mydlenie oczu. Jak się je regularnie i rozważnie to wszystko można jeść. Moja sis np je wszystko fast food, owoce warzywa mięsa bułki jasne ciemne i nawet w nocy ale ma to tak poukładane ze je co 3h
Małe porcje i dużo owoców i warzyw i ma 170cm i waży 53 kg i ja od kiedy tez tak zaczęłam jeść to waga przestała latać a przyb sporcie nawet spadała :)

reklama
Witam piątkowo :-)
Słodkie te Wasze maluchy,my mamy kamerę,więc jak nam się zatęskni za naszymi chłopakami,ale w młodszej wersji to robimy z m maratony oglądania naszych bobasów :happy2:
Aza podziwiam za pory jedzenia,ja później niż 20 nie jadam,źle bym się czuła,ale m jada nawet o północy
karpanna cieszę się,że z bobaskiem wszystko ok,dbaj o siebie
Antoś mówił jak miał rok,a jak 1,5 to pełnymi zdaniami,a Mikołaj dopiero po 2 urodzinach
Ja za ścianą mam takiego kochanego bratanka,wczoraj mnie zauważył przez okno i mówi: mozie przyjdziesz do Jasia? -słodziak :-)
kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie, ja.się tu udzielałam na początku, miałam nadzieję że wrócę do pisania jak.będę na L4 ale produkujecie takie ilości postów ze to chyba niemożliwe :)
Na zwolnieniu juz jestem ale zaczęliśmy z mężem starania o kredyt wiec czasu nadal mało. Pewnie nie będę najaktywniejszym użytkownikiem, ale postaram się zaglądać i pisać w miarę możliwości.
Pozdrawiam was wszystkie

Mamy się całkiem nieźle, tak jak wyżej napisałam jestem na zwolnieniu od 2 tyg, zaraz napisze coś więcej w wątku gdzie się przedstawiamy bo miałam się ujawnić ale póki pracowałam nie chciałam ;)

11 sierpnia mam wizytę z.usg polowkowym mam.nadzieje ze się dowiem kto u mnie w brzuchu mieszka, chciałam niespodziankę ale jednak nie wytrzymam ;)
Dobra to idę napisać o sobie a.potem juz na.bieżąco będę.tutaj

GOSHA - wpadaj pisz jak masz czas wiadomo wszystkiego nie trzeba zawsze nadrabiać bo laski jak wpadną w szał pisania to nie sposób :-D

ja za sprzątanie się wzięłam ...matko końca nie widać :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry