reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

reklama
Renata masz komunię w tę niedzielę? my mamy rocznice (u nas idzie się do komunii w 3 klasie) i pogoda fatalna i ma się tylko pogarszać,Jestem załamana w dniu komuni lało,na Boże Ciało -procesja lało,teraz rocznica leje :-ppech,czy co?

A co do dumy z dziecka to rozumiem Cię doskonale,mój Antoś będzie miał świadectwo z paskiem ,a my dostaniemy list gratulacyjny, i już dzś jestem taka dumna z mojego dziecka

U nas rocznicy niema. Filipa rocznik jest ostatnim mającym komunie w 2 klasie. kolejna bedzie za 2 lata dopiero. modle sie o cieplą niedziele bo jak mi z zimna zeby zaczną latac to bedzie cyrk.

ta pogoda mnie przeraza. kupilam sobie taką zwiewną jakby tiulową kiecke zeby sie w czyms nowym pokazac. raz w zyciu coś nowego sobie bo zawsze mi kasy szkoda, ale teraz 3 okazje w niej obskocze. a tu doopa.. zimno bedzie???

RenataT ja też miałam sukienkę przygotowaną, zdjęcia itd żeby jakoś to ładnie wyglądało ale zmieniłam koncepcję i będą eleganckie spodnie co by tyłka nie zawiało, bo komunia na wsi a kościół na dużej górce więc wiać może fest:)

Ok, lista stworzona, teraz tylko czeka na uzupełnienie ;) ( jestem po polibudzie i tabelki w excelu to dla mnie takie hmmm zboczenie zawoowe :))

Więc tak, te mamuśki które CHCĄ się dopisać do listy proszę o wiadomości prive z imieniem, datą porodu, wiekiem, miastem gdzie mieszkacie, oczywiście jak, któryś danych nie chcecie podawać to pomińcie :) Jeśli chcecie coś dodać do listy, czekam na propozycje :)

Powtarzam, jeśli inna mamusia miałaby chęć się tym zająć oddam bez walki, mam skłonności do nadmiernej organizacji wszystkiego więc jak to by was w jakiś sposób przytłaczało, męczyło piszcie śmiało :)

Mam nadzieję tylko, że 22 maja okaże się że wszystko ok ze mną i berbeciem i zostanę tu ;) :p

reklama
Do góry