reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

reklama
Potwierdzam, ja po porodzie miałam problemy z zaparciami i też syropek pomógł. Teraz na szczęście nie mam, ale kto wie co będzie potem.

Wróciłam, żyję ale się bałam okropnie i jak już na fotelu leżałam to aż mi się szczęka trzesla i się pani dr ze mnie śmiała bo w pierwszym trymestrze nie można znieczulenia dawać wiec ja panika ale nie bolało to był ząb juz martwy który się połamał i go odbudowala i po krzyku ;)

W ramach akcji "nie bądź wielorybem" poszłam pieszo i wróciłam pieszo i z przykrością stwierdzam że w zawroty głowy towarzyszyły całą drogę ;(

Napisalyscie tyle ze nawet nie próbuje nadrabiać no zbyt kręci mi się w głowie ;(

K.O.

Heja.

witam nowe mamy :)

ja zaraz na ostatnią probe pędze z Filipem.

musze pochwalic mego pierworodnego. dziś dostal prezent od dyrektora i proboszcza emeryta :)Zegarek na reke. jako jedyny z klasy. Za to ze jeden z pierwszych zaliczyl material przedkomunijny, mimo niepelnosprawnosci :) Moja mama byla przy tym ( pracuje w szkole ) to pękala z dumy :) tym bardziej ze te zdolne piątkowe dzieci nie zostaly wyroznione.
az mi banan sie na facjacie pojawił :)

bylam dziś u zakaznego. poziom toxo powoli spada. ten spadek niewielki ale jest. na jej oko jestem jakims ewenemtem ze po takim czasie tylko taki spadek ;) no ale lepiej ze spada niz rosnie.

Renata masz komunię w tę niedzielę? my mamy rocznice (u nas idzie się do komunii w 3 klasie) i pogoda fatalna i ma się tylko pogarszać,Jestem załamana w dniu komuni lało,na Boże Ciało -procesja lało,teraz rocznica leje :-ppech,czy co?

A co do dumy z dziecka to rozumiem Cię doskonale,mój Antoś będzie miał świadectwo z paskiem ,a my dostaniemy list gratulacyjny, i już dzś jestem taka dumna z mojego dziecka

Ostatnia edycja:
Hey, chwilę człowieka nie było a tu tyle stron... Mój Konrad dostał wczoraj gorączki i jestem na L4 do wtorku. Jedyny plus, że chociaż ominie mnie 6 nocka :)) Robiłam dziś betę, ciekawe jaka będzie. dziś po raz pierwszy mdliło mnie rano więc dobry symptom. Bym zapomniała... witam nowe mamuśki!!!!
Podczas pisania postu Konrad się przebudził z jękiem, mierzę temp. a on 40 stopni. Była akcja okłady i kąpiel chłodniejsza. Ja mam schizy jak gorączkuje bo już 2 razy stracił przytomność i dostał drgawek.

reklama
Zadzwoniłam do swojej gin i kazała mi przyjść w poniedziałek. Pytała się o krwawienie, ale odpukać, jak na razie nic nie ma. Kazał się nie przejmować. Tylko jak?

Do góry