reklama

Styczeń 2015

Filipiamama masz jeszcze 8 miesięcy i zobaczysz jak przez ten czas Twój synuś wydorośleje :tak:a i mąż pewnie pomoże u mnie było 2,5 roku różnicy i po pracy to mąż zajmował się starszym kompał,bawił się usypiał,a ja z maluchem.A do południa na pewno wypracujesz sobie rytm dnia ,spacer,obiad,drzemka :tak:dasz radę
McPearl wspieram i 3mam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&

a starsze dziecko było cały czas z Tobą w domu?

reklama
Moja starsza miała 2l i 2 mies. jak urodzilam mlodszą. Nie była zazdrosna, ale trzeba było ją przygotować i angażować w opiekę. Za to ta młodsza to taka przylepa teraz. Ale zobaczymy. Mam sporo czasu jeszcze i ona też by "dorosnąć" do bycia starszą.

Mama Blogerka tak, starszy syn był ze mną cały czas,w ogóle poszedł do przedszkola dopiero do zerówki,drugi syn tak samo
A i u mnie też tak ,że każdy odwiedzający ma prezent dla jednego i dla drugiego dziecka,przynajmniej dla malucha teraz już tego nie będzie bo moje dzieci są już duże i rozumieją co i jak

Rozumiem ,to jest indywidualna sprawa,my z mężem tak postanowiliśmy ,że mamy dzieci i ja jestem z nimi w domu,teraz też mam zamiar przez 3 lata być z maleństwem

reklama
Po za tym lubię moją pracę, daje mi satysfakcje i fajne pieniądze
Chcemy pobudować dom więc musimy oboje mieć stały dochód by kredyt dostać i mieć na jego spłate

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry