reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny co Wy się tak dziwicie tym swoim dzieciom,przecież roczne dzieci,to jeszcze bardzo małe dzieci,więc wiadomo,że potrzebują non stop mamy :tak:

reklama
To Filip w sumie nie ma problemu z zazdrością o mnie, ale spać też chce ze mną i jeszcze w nocy cycka woła.

Jak trzeba antybiotyk, to trzeba. Ja w ciąży z Filipem też brałam. Potem przy karmieniu też. Wszystko pod kontrolą lekarza.

McPearl "Być może bolesność w piersiach powróci za kilka dni, ale może się tak zdarzyć, że będzie niewielka, prawie niezauważalna. Najważniejszym elementem rozwoju ciąży jest ocena rozwoju dziecka. Myślę, że kolejna wizyta u ginekologa Cię uspokoi"-cytat z neta,bądź dobrej myśli

To Filip w sumie nie ma problemu z zazdrością o mnie, ale spać też chce ze mną i jeszcze w nocy cycka woła.

Jak trzeba antybiotyk, to trzeba. Ja w ciąży z Filipem też brałam. Potem przy karmieniu też. Wszystko pod kontrolą lekarza.

ja miałąm cała ciąże zagrożoną i oprócz paracetamolu nic nie mogłam brać
ja Domi piersią wogóle nie mogłam karmić, niestety - skaza białkowa

Bada m. Ja się nie dziwię;) Tylko mam obawy, jak on sobie poradzi, jak do domu przyjdzie nowy dzieć, który też potrzebuje uwagi;) Będę wtedy spała z całym stadkiem;)

Filipiamama masz jeszcze 8 miesięcy i zobaczysz jak przez ten czas Twój synuś wydorośleje :tak:a i mąż pewnie pomoże u mnie było 2,5 roku różnicy i po pracy to mąż zajmował się starszym kompał,bawił się usypiał,a ja z maluchem.A do południa na pewno wypracujesz sobie rytm dnia ,spacer,obiad,drzemka :tak:dasz radę
McPearl wspieram i 3mam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&

reklama
doggi ja się mogę zamienić!! Nie boję się dentysty, wszystkie zęby mam poleczone, ale za to na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki brrr. Pierwszy nie był zły, ale po drugim do dziś mam chyba traumę

Ja mam odwrotnie :D Wolę rodzić...

Witajcie nowe mamusie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry