reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

reklama
Bada m. od Ciebie sie uczyłam hehe Widzę że Ty ze staraczek 2014 po cichu Was podczytywałam i kibicowałam ale coś dużo trolików miałyście i nie pisałam, mam nadzieję, ze jeszcze ktoś się z dziewczyn na styczeń załapie:)
Mama Blogerka skopiuj tez obrazek

Ostatnia edycja:
Mama Blogerka to super, ze obie jesteśmy w tym samym terminie :)

poczytałam trochę Wasze wypowiedzi dziewczyny i może napisze coś więcej o sobie, staraliśmy się przez rok ( znaczy od kwietnia 2013, ale myśleć zaczęliśmy we wrześniu 2012, niestety podczas badań okazało się, ze mam guza jajnika i 01/2013 mi go usuwali, na szczęście wszystko poszło dobrze ;P ).
no i teraz po długim oczekiwaniu, gdy zupełnie nie zakładałam, że w tym cyklu mogło "zaskoczyć" okazało się, ze wyszły 2 kreski, dla pewności robiłam 3 testy :)

no i chyba dlatego, że sporo czekałam, teraz nie mogę w to uwierzyć :) :) :)
nie odczuwam też żadnych dolegliwości, może poza lekko bolącymi piersiami.
i zastanawiam się, czy jest to możliwe? Wy piszecie o nudnościach, bólach itp, a ja nie mam nic...
a i witaminy wczoraj zakupiłam Falvit mama :)

demollka tak ja ze staraczek 2014 ,ale tu czuję się lepiej,nie to,że dziewczyny nie fajne,bo bardzo fajne,ale w sumie byłam tam krótko,a one bardzo zżyte,niektóre są tam po kilka lat tylko wątek rok zmienia :-pa tutaj wszystkie równo mniejwięcej zaczynamy i to jest fajne

Kochana wiem co czujesz.
O Dominike staraliśmy sie 5 lat. Były wojny już o to, rodzice i teściowie wiecznie pytali keidy będzie dziecko. My próbowaliśmy i nic. Nawet już zaczełam do lekarza chodzić, robiłam badania i było że ok. W marcu 2012 byłam mega chora, bralam silne antybiotyki ale byłam pewna ze nie uda sie.
A tu zaskoczenie - zaszłam w ciąże. Tydzień mi testy nie wychodziły, jak już zobaczyłam te dwie kreseczki to z 10 testów zrobiłam bo nie mogłam uwierzyć. W grudniu 2012 urodziła się Domi.
Od grudnia 2013 zaczeliśmy myśleć o drugim dziecku. Lekarz powiedział że nie mam owulacji kiedy posżłam do neigo na USG dwa cykle temu. W ostatnim cyklu nie poszłam bo Domi ma angine i nie miałam jak. ?Miałam iść w tym miesiącu a tu taka niespodzianka - wczoraj test pozytywny :) Poszłam na krew i ciąża potwierdzona :)

Mama Blogerka to super, ze obie jesteśmy w tym samym terminie :)

poczytałam trochę Wasze wypowiedzi dziewczyny i może napisze coś więcej o sobie, staraliśmy się przez rok ( znaczy od kwietnia 2013, ale myśleć zaczęliśmy we wrześniu 2012, niestety podczas badań okazało się, ze mam guza jajnika i 01/2013 mi go usuwali, na szczęście wszystko poszło dobrze ;P ).
no i teraz po długim oczekiwaniu, gdy zupełnie nie zakładałam, że w tym cyklu mogło "zaskoczyć" okazało się, ze wyszły 2 kreski, dla pewności robiłam 3 testy :)

no i chyba dlatego, że sporo czekałam, teraz nie mogę w to uwierzyć :) :) :)
i zastanawiam się, czy jest to możliwe? Wy piszecie o nudnościach, bólach itp, a ja nie mam nic...

tylko się ciesz że nic nie czujesz bo mnie w podbrzuszu ciagnie
pierwsza ciaze cala wymiotowalam

też mnie trochę ciągnie, ale chyba to, że nie mogę jeszcze uwierzyć, sprawia, że nie łącze tego z ciążą :)

a badania to my już wszystkie porobiliśmy, poza drożnością jajowodów u mnie, w tamtym mcu dostałam nawet skierowanie na nie, ale powiedziałam, że chce jeszcze poczekać z tym do wakacji :) i miałam czuja :)

też mnie trochę ciągnie, ale chyba to, że nie mogę jeszcze uwierzyć, sprawia, że nie łącze tego z ciążą :)

a badania to my już wszystkie porobiliśmy, poza drożnością jajowodów u mnie, w tamtym mcu dostałam nawet skierowanie na nie, ale powiedziałam, że chce jeszcze poczekać z tym do wakacji :) i miałam czuja :)

Mój maż miał iść na badanie nasienia tego dnia, kiedy dowiedziałam się o ciąży

reklama
Mama Blogerka, pytałaś o małą różnicę wieku między dziećmi. Mój Filip 4 maja skończył roczek, a jestem w 7 tygodniu. Jak się urodzi bobas będzie miał rok i 8 miesięcy.

Do góry