reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Heja . My juz po komunii F. wszystko pieknie, F siedzial prosciutko, rączki zlozone. no anioł :) nadrobil po obiedzie :)

ja obzarlam sie jak bąk. brzuch mam jak w 5 m-cu. stopy bolą, pol dnia na koturnie.. to nie dla mnie juz.

za 4 lata kolejna :D

pogoda nam dopisala. wczoraj juz bylo gorąco, po poludniu ulewy, w nocy ulewy a dziś od rana slonecznie i gorąco

Ostatnia edycja:
reklama
Renata mamusia pewnie dumna. Super, że pogoda dopisała. A komunie w domu robiłaś czy gdzieś w lokalu??

demolka- trzymam kciuki

Witam z rana :)

Taka ładna pogoda, a ja muszę do pracu buuuu :(
No, ale ja zazwyczaj mam takie szczęście, że przy wolnym pogoda nie bardzo, a jak idę do pracy to jest pięknie.
Już jutro wizyta u gin...chyba jajko zniose

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

witam się i ja z rana pogoda u mnie brznadziejna leje a w środe mam wycieczkę do Rokitna z synem po Komunii ciekawe czy też będzie lało

reklama
Do góry