• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nulini proszę Cię nie przesadzaj z tą starością ;)
Z tego co kojarzę to my chyba w tym samym wieku ;)

Co ja poradzę, że czuję się staro :-( Jak wracam myślami na studia, to aż mnie skręca, że te czasy już za mną :-( Nie zamieniłabym rodziny na imprezy, wiadomo, ale czasem chciałabym się poczuć tak beztrosko, jak wtedy :-(

femme fatal, noo, a u mnie jeszcze dochodzi ciągłe zamartwianie się o rodzinę, że się starzeją i jak ja sobie poradzę bez nich, normalnie kryzys wieku średniego przechodzę!!! :szok:

AZA, u nas też to działało - nie chciała zbierać zabawek, to zabierałam i wynosiłam :-D

reklama
Wszystko w głowie siedzi... Ja tez czasami mam wrażenie ze mam sto lat :-/

Jezu jak się źle zaczęłam czuć :-( i żołądek i głowa... I jeszcze humor się spier... -_-

AZA trzeba temperowac póki jeszcze się da :-D

No właśnie później na temperowanie może być za późno...

Co do bóli głowy to powiem Wam, że w tej ciąży też mam a w poprzedniej nic a nic...

Wiecie co, robię leczo ale tak dawno nie robiłam, że musiałam się netem wspomóc... :zawstydzona/y:

hej po raz drugi...

Nadrobilam ale srednio zapamietalam co i jak ..

Dziekuje ze mnie przyjelyscie...po malu wczuje sie... co do mojego synka to urodzil sie z rozszczepem podniebienia, teraz doszlo prawdopodobienstwo innej choroby, bo maly jest za maly, nie rozwijaja mu sie miescnie.. am rok a nie raczkuje i nie siedzi.. robiismy dopiero co badanie genetyczne pod wzgledem jednej z chorob, i czekamy na wyniki...

Ja w pierwszej ciazy tez mialam straszna zgage...wrrr... ale dopiero gdzies w polowie ciazy...a oprocz tego zadnych innych dolegliwosci..

Co do zlobka too tez jestem za.. gdyby oli byl w pelni zdrów to od wrzesnia tez by poszedl... :tak:m

mysle o agnieszce... wczoraj do 5 spac nie moglam:sorry:

Nulini pociesze Ci ze moja beztroskosc skonczyla sie wraz z koncem lo. Od razu poszlam do pracy i na zaoczne studia. W wieku 21 lat juz mieszkalam 120km od rodzicow i nie mialam zadnej pomocy, musialam sobie radzic.
Co do kryzysu to moze za to po 40 juz Cie nie dopadnie?;-)

Ja dzis wypilam pyszny soczek z pomaranczy i jablka. Jutro tez sobie zrobie, mniam :-)

Martusia duuuuuzo zdrowka dla synka! Mam nadzieje ze okaze sie ze to jednak nic powaznego

Hej,

Spędziłam pół dnia z małą na wsi u rodziców. Wyszalała się w basenie i w piaskownicy a ja się wybyczyłam;) Ojciec mnie tylko do naleśników zagonił na naleśniki ze szpinakiem;) pycha:)

Mnie głowa boli codziennie:( wczoraj pół nocy nie spałam. Zasnąć nie mogłam. Potem mi się śniło że martwe dziecko rodziłam. Nie wiem skąd się takie durne sny biorą...

Martusia o matko współczuję :-( mam nadzieje ze badania wyjdą jak najlepiej

U mnie beztroskosc skończyła się jak zaszłam w ciążę a miałam 18 lat ;-)

Kasiekz Super! :-)

Ewi współczuję nocki

Ja zjadłam i jest lepiej za szybko mi czas leci i za duże przerwy robie i.później takie skutki musze przypomnienie jakieś ustawiać :-P

reklama
Dzięki dziewczyny bardzoooo...

U mnie tez sie skonczyla w wieku 18 lat, wyproowadzilam sie z domu z przyczyn rodzinnych, do chłopaka, w wieku 20,5 zaszlam w ciaze z Olim, i teraz czekamy na drugiego bobaska :0)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry