• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini ja ostatnio w marcu podcinalam po tym jak keratynowe prostowanie zrobilam no i mam wrazenie ze nic nie urosly :-(

Bada moj brat mial dlugie jak n chlopaka bo do ramion i nie kazal nikomu scinac. Zaczal trenowac pilke i na wakacje scial sobie na jakiegos tam pilkarza :-D sam chcial, bez namawiania ;-)

Laydeek ja od rana sie cieszylam ze nie boli a o 14 zaczela bolec. Wiec sie kimnelam ;-) a cisnienia nie mam jak zmierzyc niestety

Doggi ale on mial jakos mocno, generalnie urodzil sie troszke podduszony, ponoc trzepaly go ostro po buzi by zaczal plakac... to malo z Ola przytylas.

Co do przedszkoli nasz mlody byl straszny niejadek. W przedszkolu jedyne co jadl na obiad do wyjadal z nalesnikow cukier. A tak nic nie tknal ;-)

Kasiekz bedzie ok :-)

Mnie głowa boli od wczoraj. Ciśnienie straszne 91/63...
Doggi, to się ciesz :-) ja też z młodym raptem 9 kg i szybko mi zeszło po porodzie.
Kurcze, jak mnie podbrzusze ciągnie. Ciągle bolą mnie pachwiny. Nie lubię, wtedy się stresuję...

Zazdroszczę tak niskiego ciśnienia, ja mam tendencję do zbyt wysokiego i muszę mierzyć 3 razy dziennie, a wynik zapisywać. Moje ciśnienie wzięło się przez biały fartuch - na wizycie dwa razy zmierzone było dużo za wysokie, lekarz kazał mierzyć i powiedział, że jest to szkodliwe i dla mnie i dla dzidzi, więc zakupiłam ciśnieniomierz i tak mierzyłam, a przed każdym pomiarem ze stresu mi się chyba podnosiło, tak bardzo chciałam, by było dobre :szok: Na kolejnej wizycie lekarz powiedział, że nie jest źle, bo zbyt wysokie mam głównie to pierwsze - emocjonalne ( a ja się spodziewałam, że przepisze mi leki na to ciśnienie). Po powrocie z wizyty, gdy lekarz mnie uspokoił, już ani razu nie miałam za wysokiego ciśnienia. Dowodzi to tylko tego, jak wiele zależy od naszego psychicznego nastawienia. To dlatego w leczeniu poważnych chorób nastawienie pacjenta, że będzie dobrze jest takie ważne.

Hej dziewczyny. Wczoraj moja promotorka znów dała ciała zapominając połowy mojej pracy. Ale jest nadzieja. Kazała mi przyjechać jeszcze jutro w sprawie omówienia tej pracy i jak zdążę do poniedziałku wszystko zdać do sekretariatu to się jeszcze w lipcu obronię. Trzymajcie zatem mocno kciuki!
Tak czekam na wiadomości od agus. Coś strasznego...

trzymam mocno &&&& :-)

Femme ja tez dzis mam kalafiorowa. Wczoraj dalam im odpust od zup i bylo spagetti ale jeden dzien z miesem to zdecdowanie za wiele ;-)

Femme Twoja cora wyglada mi na grzeczna inelientna i madra. Mysle ze nie bedzissz miala wiekszych problemow, a i motywacje bedzie miala jak do szkoly przyjdziesz po nia z bobasem, a po zrobionych lekcjach bedzie mogla sie z nim pobawic. :-)
Femme jakbys pamietala to zmien moj nick bo ostatnio jak patrzylam byl jeszcze z bledem ;-)

Doskonale rozumiem z mięsem :baffled: ja przez tydzień chyba jadłam a później z powrotem odrzut :dry:
No jest grzeczna i myślę że inteligentna ale jest też leniwa :-D i uwielbia się bawić ... no ale zobaczymy ;-)

Ja cała zestresowana, w nocy spałam tylko godzinę - dziś wizyta prenatalna u gina, ale dopiero o 17.30...aaaaaaaa

będzie dobrze ! &&& :-)

agulqa_b to z poprawą nikcka chyba o mnnie a nie o femme ;) Już dawno poprawiłam! ja wizę cie na liście jako agulqa_b :)

No właśnie zastanawiałam się o co chodzi :-D :-D

Kuźwa laski, nie ogarniam tematu, nie wiem co się dzieje, SCHUDŁAM JUŻ 2KG!! zaczynałam z waga 58,7 a obecnie mam 56,5!! po sytym śniadaniu!! musze isc do lekarza!!!

poza tym słucham o rana piosenki, wysle wam linka cały czas tańcze i spiewam tak mi dobrze słuchajac tej nuty!! Michael jackson i justin timerlake <3

https://www.youtube.com/watch?v=oG08ukJPtR8

ja też mam -2kg na minusie nie panikuj tylko się ciesz :-D :-p piosenka spoko chociaż ja mam inne klimaty ostatnio ciągle wałkuje to :
[video=youtube;K_yBUfMGvzc]https://www.youtube.com/watch?v=K_yBUfMGvzc[/video]

Co do prania to ja jedynie wstawiam, mam zakaz wieszania bo jak mowi mama Ł dziecko moze urodzic sie owiniete pepowina ;-)

Jakby ktoras chciala poznac jakis zabobon to zapraszam ;-)

haha niezła teoria :-D :-D

PaCZe i nie wierzę!! Zobaczcie te nóżki...
Okulary dla anonimowości ;) a tak naprawdę nie mam makijażu meeeeen ;)

Te spodenki obcisłe były, a teraz zobaczcie jak odstają po bokach!

hahahahaha dobre z okularami :-D :-D super wyglądasz ;-) a jaki już brzuszek :szok: nawet przodem się konkretnie odznacza ;-)

Hej witam wczoraj przypadkowo wpadłam do Was i trochę poczytałam no i myślę, że zostanę tu do stycznia :-) ja mam termin na 8-9 stycznia i to będzie mój pierwszy skarb :-D

Witaj ;-)

U nas ulewa. Jak dobrze mieć wyszkolone dziecko. "Mamo, padaaaa!!!!", więc ja fruu pranie i pościel z balkonu :-)

no co ty ? u nas upał nie zapowiada się na deszcz, no wyszkolone dziecko to skarb :-D ;-)

Dziewczyny, strasznie dzisiaj boli mnie głowa :-( ciśnienia nie mam niskiego bo 100/60. Skąd ten ból???

hymmm jak na moje oko to jest niskie ciśnienie właśnie :-p mnie przy takim też głowa strasznie boli ;-)

Noooo nadrobiłam :-D :-D
dzisiaj zabiegany dzień miałam - dosłownie bo auto oddałam i z buta wszędzie albo autobusem tragedia :-D :-p
A jaka jestem wściekła :no::wściekła/y: chciałam kalafiorową sobie zjeść i ni cholery nie mogę słoika otworzyć :-( pukałam podważałam i nic :dry: muszę na męża czekać :-p

Femme no to pech z tym słoikiem. Człowiek coś sobie "zachce" i klops.
U nas od rana upał a punkt 13 od kilku dni burza, ulewa. Dziś do tej pory chmury wiszą, sama nie wiem czy pranie wystawiać, bo a nuż znów coś poleci.

Unita no bywa i tak właśnie. A pozytywne nastawienie to zawsze ważna rzecz! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry