Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sam chcial, bez namawiania ;-)
Na kolejnej wizycie lekarz powiedział, że nie jest źle, bo zbyt wysokie mam głównie to pierwsze - emocjonalne ( a ja się spodziewałam, że przepisze mi leki na to ciśnienie). Po powrocie z wizyty, gdy lekarz mnie uspokoił, już ani razu nie miałam za wysokiego ciśnienia. Dowodzi to tylko tego, jak wiele zależy od naszego psychicznego nastawienia. To dlatego w leczeniu poważnych chorób nastawienie pacjenta, że będzie dobrze jest takie ważne.Hej dziewczyny. Wczoraj moja promotorka znów dała ciała zapominając połowy mojej pracy. Ale jest nadzieja. Kazała mi przyjechać jeszcze jutro w sprawie omówienia tej pracy i jak zdążę do poniedziałku wszystko zdać do sekretariatu to się jeszcze w lipcu obronię. Trzymajcie zatem mocno kciuki!
Tak czekam na wiadomości od agus. Coś strasznego...
Femme ja tez dzis mam kalafiorowa. Wczoraj dalam im odpust od zup i bylo spagetti ale jeden dzien z miesem to zdecdowanie za wiele ;-)
Femme Twoja cora wyglada mi na grzeczna inelientna i madra. Mysle ze nie bedzissz miala wiekszych problemow, a i motywacje bedzie miala jak do szkoly przyjdziesz po nia z bobasem, a po zrobionych lekcjach bedzie mogla sie z nim pobawic. :-)
Femme jakbys pamietala to zmien moj nick bo ostatnio jak patrzylam byl jeszcze z bledem ;-)
ja przez tydzień chyba jadłam a później z powrotem odrzut 
i uwielbia się bawić ... no ale zobaczymy ;-) Ja cała zestresowana, w nocy spałam tylko godzinę - dziś wizyta prenatalna u gina, ale dopiero o 17.30...aaaaaaaa
agulqa_b to z poprawą nikcka chyba o mnnie a nie o femmeJuż dawno poprawiłam! ja wizę cie na liście jako agulqa_b
![]()
Kuźwa laski, nie ogarniam tematu, nie wiem co się dzieje, SCHUDŁAM JUŻ 2KG!! zaczynałam z waga 58,7 a obecnie mam 56,5!! po sytym śniadaniu!! musze isc do lekarza!!!
poza tym słucham o rana piosenki, wysle wam linka cały czas tańcze i spiewam tak mi dobrze słuchajac tej nuty!! Michael jackson i justin timerlake <3
https://www.youtube.com/watch?v=oG08ukJPtR8
piosenka spoko chociaż ja mam inne klimaty ostatnio ciągle wałkuje to : Co do prania to ja jedynie wstawiam, mam zakaz wieszania bo jak mowi mama Ł dziecko moze urodzic sie owiniete pepowina ;-)
Jakby ktoras chciala poznac jakis zabobon to zapraszam ;-)
PaCZe i nie wierzę!! Zobaczcie te nóżki...
Okulary dla anonimowościa tak naprawdę nie mam makijażu meeeeen
Te spodenki obcisłe były, a teraz zobaczcie jak odstają po bokach!
super wyglądasz ;-) a jaki już brzuszek
nawet przodem się konkretnie odznacza ;-) Hej witam wczoraj przypadkowo wpadłam do Was i trochę poczytałam no i myślę, że zostanę tu do stycznia :-) ja mam termin na 8-9 stycznia i to będzie mój pierwszy skarb![]()
U nas ulewa. Jak dobrze mieć wyszkolone dziecko. "Mamo, padaaaa!!!!", więc ja fruu pranie i pościel z balkonu :-)
;-)Dziewczyny, strasznie dzisiaj boli mnie głowa :-( ciśnienia nie mam niskiego bo 100/60. Skąd ten ból???
mnie przy takim też głowa strasznie boli ;-)

chciałam kalafiorową sobie zjeść i ni cholery nie mogę słoika otworzyć :-( pukałam podważałam i nic
muszę na męża czekać 

femme fatal, mogłabym tej piosenki w kółko słuchaćStrasznie mi przypomina moją młodość
![]()