• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Ta, właśnie ja mam już 3,5 na plusie...aaaa. A nie obżeram się, jem regularni i zdrowo a rosnę. Doggi moja koleżanka w pierwszej ciąży przytyła tylko 8kg, a dzieci normalnie duże, a w drugiej na początku wyschła, wszystko dziecko z niej wybrało i łącznie przytyła tylko 6kg! Dzieci zdrowe, obie ponad 3kg miały.

reklama
Kasiekz ja tez nie mialam badania na cytomegalie

Doggi faktycznie jest ok. Na tablecie nie mialam tego watku a na kompie bylam daaaawno. Dzieki ;*

Co do prania to ja jedynie wstawiam, mam zakaz wieszania bo jak mowi mama Ł dziecko moze urodzic sie owiniete pepowina ;-)

Jakby ktoras chciala poznac jakis zabobon to zapraszam ;-)

Aza a ja wlasnue nie mam w poblizu nikogo z avonu :-(

Doggi na tym etapie to chyba serio robi sie niepokojace.

Wczoraj na onecie natrafilam na artykul ze ksiadz w kosciele pi kazaniu zaspiewal ballade o nienarodzonym dziecku. Do teraz chodzi mi ona po glowie :-/

kasiekz ty faktycznie coś jest w tym, gadałam z laskami z czerwiec 2011 i ja zapomniałam o tym ale była taka Miśka i ona w dniu porodu miała 2kg na plusie tylko i ona cala schudła a dzidzia urosła do 4kg zdrowiusieńka, i e sumie brzuch rośnie, cycki rosną a buzia mi wsiąka, nóżki coraz chudsze i rączki tez chude, ale jednak to dziwne strasznie i moja ciocia tez tak miała a jednak ja przywyklam do tycia samoistnego nie chudnięcia :P

Agulqa to naszyjników też pewnie nie nosisz? ;-)

Aaaa kawa mi się skończyła! Muszę zakupić, bo mam ochotę na mrożoną!

Znajoma też chudła w ciąży, za to nadrobiła podczas karmienia - take z niej zaprzeczenie tego co typowe hah
Doggi może to chwilowe. Dzidzia zacznie rosnąć to i kg wrócą. Oby nie wyssała z Ciebie wszystkiego ;-)

PaCZe i nie wierzę!! Zobaczcie te nóżki...
Okulary dla anonimowości ;) a tak naprawdę nie mam makijażu meeeeen ;)

Te spodenki obcisłe były, a teraz zobaczcie jak odstają po bokach!

Załączniki

• 1405590237493.jpg
    1405590237493.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Megami mowila mi ze mam sciagnac, ale ja moj zloty lancuszek z krzyzykiem nosze od komunii 24h na dobe. Nie ma bata bym sciagnela ;-) ale tak, wykłas byl :-D

Doggi usmialam sie ;-) nie ze zdjecia tylko z braku makijazu ;-) ale brzuszek jakis tam jest i cycki chyba tez niczego sobie;-). Tylko reszta ucieka ;-) a rece jakie chude ;-)

Hej witam wczoraj przypadkowo wpadłam do Was i trochę poczytałam no i myślę, że zostanę tu do stycznia :-) ja mam termin na 8-9 stycznia i to będzie mój pierwszy skarb :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry