• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

agulqa, jadę do niej 50 km. Do Poznania.
doggi, nie przejmuj się. Mi na każdej wizycie waga skacze, raz w dół, raz w górę. Jeszcze będziesz narzekać, że po ciąży zrzucić nie możesz ;)
Witam dwie nowe przyszłe mamy. Oby nas jak najwięcej :-) i żadna już niech się nie wykruszy.

reklama
Moje małe idzie w tym roku do żłobka. ..trochę się tych drzemek boję, bo on nie chce za bardzo zasypiac w dzień:-(
Ja dziś chyba tylko zupę zrobię na obiad. ..znowu len

U mnie w domu kicha byla okropna z zasypianiem a w zlobku od pierwszego dnia bezproblemowo zasypial. Zobaczysz, jak dzieci sa w grupie to jest inaczej. Moj w domu to wybrzydza z jedzeniem, nie usiedzi przy stole a w zlobku wcina wszystkie warzywa i ladnie siedzi przy posilkach bo wszystkie dzieci tak robia. Psychologia tlumu ;)

Doggi ty chudzielcu! :) Ale faktycznie moze dopytaj lekarza czy wszystko ok. Mnie moj opierniczyl ze prawie 3 kg przytylam i kazal mi troche zwolnic :szok: ciekawe jak :-D

Wogole czuje sie dzis do bani, cisnienie mierzylam - 94/58... nie ma co....

Doggi, u nas też problemów z pielęgnacja nie ma :-D Po wakacjach pójdziemy do fryzjera :-D Z wagą chętnie się zamienię :-(:-(:-( Ty chudzielcu...

agulqa, w kwietniu byłam na zlocie w Warszawie i włosy miałam ścięte równo z obojczykami, no to urosły mi jakieś 2-3cm i zdrowiuśkie! Strasznie mi kłaki rosną w tej ciąży :-D

gosiane, mnie położna nic nie powiedziała, ale w 2 tygodnie +0,8kg i takim tonem to zakomunikowała... Ja też śnięta, a ciśnienie 110/70...

wasze córcie mają długie włosy, mój synek również,jak mokre to dłuższe od moich (moje do połowy pleców) ale on ma takie loki,że jak mu się skręcą to sięgają za ramiona :-) myjemy,odżywiamy i szczotkujemy,nie ma mama córci to synek ma piękne włoski :-D

agulqa_b jsk byłam z Olą w ciąży to mówili mi w szpitalu ze 90% dzieci ma zawinieta pępowine na szyi ale tego się mie mówi, kłopotem jest jął jest zawinieta dwukrotnie

Megami ja też z Olą pranie wieszalam, okna mylam i jeździłam na rowerze a Ola była okazem zdrówka :)

McPearl z Olą kłopotu ze zrzucenie wagi mię miałam, przy porodzie 9 kilo a następne 3 nadprogramowe w 2 miechy ;) wiec szybko doszłam do siebie ;)

gosiane z tym zlobkiem tak jak piszesz wszyscy jedzą to i ja, dzieci śpią toteż się zdrzemne ;) w kupie raźniej ;)

LayDeeK deszcz lub burza idzie miałam to samo, zaczęło padać i ból minął :)

Mnie też głowa boli, burza niedawno przeszła... Z ciekawszych rzeczy to wczoraj cały dzień mnie męczyła czkawka :baffled:
LayDeeK ja przy takim ciśnieniu to chodzę jak zombie, ale ja mam zazwyczaj ok 120/80. Pewnie coś od pogody, albo ciążowo, ponoć dość częste.

reklama
ladydeek ja wczoraj miałam normalne ciśnienie, a głowę mi rozsadzało że funkcjonować nie mogłam

gosiane u mnie dziś identyczne ciśnienie, ale ja zawsze takie mam i dobrze się czuję;)

Za pół godziny wychodzę do gina, jestem cała wzdęta ze stresu tak jakoś reaguje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry