reklama

Styczeń 2015

agulqa, jadę do niej 50 km. Do Poznania.
doggi, nie przejmuj się. Mi na każdej wizycie waga skacze, raz w dół, raz w górę. Jeszcze będziesz narzekać, że po ciąży zrzucić nie możesz ;)
Witam dwie nowe przyszłe mamy. Oby nas jak najwięcej :-) i żadna już niech się nie wykruszy.

reklama
Moje małe idzie w tym roku do żłobka. ..trochę się tych drzemek boję, bo on nie chce za bardzo zasypiac w dzień:-(
Ja dziś chyba tylko zupę zrobię na obiad. ..znowu len

U mnie w domu kicha byla okropna z zasypianiem a w zlobku od pierwszego dnia bezproblemowo zasypial. Zobaczysz, jak dzieci sa w grupie to jest inaczej. Moj w domu to wybrzydza z jedzeniem, nie usiedzi przy stole a w zlobku wcina wszystkie warzywa i ladnie siedzi przy posilkach bo wszystkie dzieci tak robia. Psychologia tlumu ;)

Doggi ty chudzielcu! :) Ale faktycznie moze dopytaj lekarza czy wszystko ok. Mnie moj opierniczyl ze prawie 3 kg przytylam i kazal mi troche zwolnic :szok: ciekawe jak :-D

Wogole czuje sie dzis do bani, cisnienie mierzylam - 94/58... nie ma co....

Doggi, u nas też problemów z pielęgnacja nie ma :-D Po wakacjach pójdziemy do fryzjera :-D Z wagą chętnie się zamienię :-(:-(:-( Ty chudzielcu...

agulqa, w kwietniu byłam na zlocie w Warszawie i włosy miałam ścięte równo z obojczykami, no to urosły mi jakieś 2-3cm i zdrowiuśkie! Strasznie mi kłaki rosną w tej ciąży :-D

gosiane, mnie położna nic nie powiedziała, ale w 2 tygodnie +0,8kg i takim tonem to zakomunikowała... Ja też śnięta, a ciśnienie 110/70...

wasze córcie mają długie włosy, mój synek również,jak mokre to dłuższe od moich (moje do połowy pleców) ale on ma takie loki,że jak mu się skręcą to sięgają za ramiona :-) myjemy,odżywiamy i szczotkujemy,nie ma mama córci to synek ma piękne włoski :-D

agulqa_b jsk byłam z Olą w ciąży to mówili mi w szpitalu ze 90% dzieci ma zawinieta pępowine na szyi ale tego się mie mówi, kłopotem jest jął jest zawinieta dwukrotnie

Megami ja też z Olą pranie wieszalam, okna mylam i jeździłam na rowerze a Ola była okazem zdrówka :)

McPearl z Olą kłopotu ze zrzucenie wagi mię miałam, przy porodzie 9 kilo a następne 3 nadprogramowe w 2 miechy ;) wiec szybko doszłam do siebie ;)

gosiane z tym zlobkiem tak jak piszesz wszyscy jedzą to i ja, dzieci śpią toteż się zdrzemne ;) w kupie raźniej ;)

LayDeeK deszcz lub burza idzie miałam to samo, zaczęło padać i ból minął :)

Mnie też głowa boli, burza niedawno przeszła... Z ciekawszych rzeczy to wczoraj cały dzień mnie męczyła czkawka :baffled:
LayDeeK ja przy takim ciśnieniu to chodzę jak zombie, ale ja mam zazwyczaj ok 120/80. Pewnie coś od pogody, albo ciążowo, ponoć dość częste.

reklama
ladydeek ja wczoraj miałam normalne ciśnienie, a głowę mi rozsadzało że funkcjonować nie mogłam

gosiane u mnie dziś identyczne ciśnienie, ale ja zawsze takie mam i dobrze się czuję;)

Za pół godziny wychodzę do gina, jestem cała wzdęta ze stresu tak jakoś reaguje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry