• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

aguqa_b no niestety jeszcze nie a wizytę miałam mieć jutro tylko została przełożona bo lekarka zaniemogła;/ także za tydzień liczę, że mały będzie współpracował :D

reklama
A jak tam u Was z płcią?:-) doczytałam się niestety tylko przykrej wiadomości od Agus :no: może to pomyłka... oby więcej takich nie było.. no i poczytałam o tym co myślicie o przedszkolach i żłobkach no i powiem Wam, że ja będę zmuszona po roczku wysłać gdzieś dzieciątko, ale może to i dobrze..

Aob66 mi gin powiedzial ze plec dopiero po 20tc :-( ale na nastepnej wizyciw to juz bedzie 19tc to moze uda sie namowic na zerkniecie. Ja tez po roku bede zmuszona z bobasem cos zrobic. Tylko ze wzgledu na nasze prace nie wiem czy nie zdecyduje sie na opiekunke

Megami ja mam wracac do zywych. Staram sie juz funkcjonowac, jakies zakupy, wyjsciw do miasta itp. Lekarz mowi ze moge isc na basen, z tym ze bez zadnego wielkiego wyczynowego plywania

Mojej płeć poznałam na wizycie w 18tc - zawsze pięknie prezentowała;)

agulqua jak w zabobony nie wierzę tak po poronieniu oddałam krzyżyk w dobre ręce. Cała szyja zzieleniała pod łańcuszkiem z krzyżykiem. A potem spotkałam jakaś starszą Panią, która powiedziała, że to chrześcijański znak męczeństwa i absolutne nie powinnam nosić. Więc na wszelkich wypadków wypadek ściągnęłam i moja 2-latka zdrowa. Sama nie wiem co o tym myśleć - pewnie przypadek. Ale pranie zawsze sama wieszam;p

aob hejka!

Kasiek moj Ł swoj krzyzyk dal bylej. Tez mowi ze jak sie noso krzyzyk to sie nosi krzyz na plecach. Ja niw wierze w zabobony. Tesciowa z Ł wieszala sama pranie cala ciaze i Ł byl owiniety pepowina, przy kasce juz nie qieszala i ona nie byla. Badz madry i pisz wiersze ;-)

Haha, ja robię na przekór wszystkim zabobonom ;-) źle na tym nie wyszłam póki co.

U nas ulewa. Jak dobrze mieć wyszkolone dziecko. "Mamo, padaaaa!!!!", więc ja fruu pranie i pościel z balkonu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry