• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa mnie też to wszystko przeraża jak to będzie.
Teraz z wyprawka w czarnej dupie jesteśmy, kasy przez tą dopłatę do kredytu też ledwo starcza.
Dobrze, że w grudniu nam dwie raty odchodzą to dwie stówki zawsze w kieszeni zostaną i w sumie tylko raty za laptopa zostaną.
Najwyżej Ł będzie musiał częściej służby brać żeby jakoś lepiej było.
A no i przecież jeszcze auto musimy zmienić...taki tam drobny wydatek :-P

reklama
Alecta moj Ł ostatnio stwi3rdzil po wizycie u znajomych ze pojdzie gdzies do nocnego klubu za "kelnera". Jego kumpel poszedl co prawda do opery. Za nocke ma 250zl i pracuje praktycznie codziennie, plus napiwki. A laska jego (18lat) jest "kelnerka" w jakims nocnym klubie i ma 200zl za nocke plus napiwki. Wiec mozna zyc ;-)

Nulini ale z nogami do góry radzisz czy płasko?? Podłogi nie próbowałam, bo mi wiecznie zimno, ale podłożę sobie dywanik i spróbuję :-p
Stokrotka w poniedziałek zadzwonię. Co do rozpychania to moja dzidzia też już częściej się rozpycha niż kopie i nie mam pojęcia czym dokładnie :cool2:
agulqa jeśli będzie wszystko ok, to faktycznie po co macie jeździć co 2 tyg? Moja teraz w 29 tyg umówiła mnie na za 4 tygodnie, a byłam pewna, że będzie chciała już co 2, także niech Ł zagada.
jezyk jak pracowałam to się zawsze cieszyłam a teraz mam labę więc bardziej mi obojętne. Te czasy pewnie już nigdy nie wrócą ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry