• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

hej! :-)

Doggi, ale wstyd. ja nigdy nie robiłam rosołu, bo nie wiem jak się go robi, aaaaa :szok:

yggam, fajnie, że za Wami takie super zakupy! samej mi się marzy płyta indukcyjna (taka co się do napięcia w bloku nadaje bez przerabiania instalacji elektrycznej). jej, ale bym sobie fajną kuchnię zrobiła (bo na razie to ją zagraciłam suszarką). zresztą lodówka i super pralka też mi się nowe marzą :rofl2: muszę do pracy już wrócić, bo od siedzenia w domu mi się w głowie przewraca :-p

Laski, ale życie ;-) pranie się wyprało, później wysuszyło, w tym samym czasie naczynia się umyły. ja równocześnie mogłam zająć się robieniem pancakes na śniadanie z prażonymi jabłkami i cynamonem. brakowało jeszcze żeby po mieszkaniu latał ten robot od sprzątania i byłoby pięknie hahahahahaahah :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: (ale posprzątał mąż, więc wyszło na to samo :rofl2::rofl2::rofl2:) ;-);-)

a u nas też nie działa dłuższe spanie. młody nie uznaje takich zmian ;-)

reklama
Sprite nie tak dokładnie jakbyś to sama zrobiła, ale u nas np prxy tym siwrściuchu z którego wiecznie sypie się futro było idealne, bo nie musiałam z miotłą latać co 5 min ;) no do różnych zakamarków ci się nie dostanie, ale to co jest na wierzchu ładnie sprząta :)

A mnie huśtawka nastrojów ciążowa chyba dorwala bo mój nic niby nie robi a mam ochotę go przez balkon wyrzucić :-P
Pojechał po placki ziemniaczane <3 :-o :-D juz
miesiąc za mną chodzą ;-)

Jena jakie wy macie dolegliwości :-/ jesteście anty reklamą ciąży normalnie :-D współczuję i mam nadzieje ze mnie za szybko to nie dopadnie :-P

Nulini o kurde to Cie roboty teraz czeka przy sterylizacji mieszkania :-/ nie zazdroszczę

Sprite nigdy rosołu nie robiłas?! Wow jesteś lepsza ode mnie :-D :-D

Idę jeść :-D

Sprite ja tam nie polecam tej indukcji pod prad mam ja przez pomylke i masakra np nie moge gotowac na max wszystkiego na czterech palnikach. ogolnie ja tesknie za gazem mi sie na nim lepiej gotowalo.

Dziewczyny macie czasami tak ze nagle caly brzuch wam lata i jak by dziecko przez chwile wierzgalo a nie kopalo? bo sie az wystrachalam:-\

Stokrotka, czasami tak mam, a Ty masz dwójkę to tym bardziej pewnie to czujesz, spokojnie :-)
moja mama ma taką płytę i u niej wszystko działa ok. koleżanka teraz robi remont i kupuje płyte indukcyjną, ale właśnie na gaz, w sensie płyta nagrzewa się dzięki butli z gazem. tylko te płyty strasznie drogie, bo coś około 2500 zł :szok::szok:

femme, no jakoś tak się złożyło, że nie gotowałam :laugh2::laugh2::laugh2: ten rosół to jakieś czary mary, tu jakąś piankę zebrać, tu na wolnym ogniu gotować... no niby juz kilka razy o przepis mamę pytałam, ale jakoś nie doszłam do tego :-p. w każdym razie teraz spróbuję, bo obiady młodemu od pn do nd gotuję (wcześniej tylko sb i nd, bo w tygodniu podczas mojego pobytu w pracy był u babci) i mi się pomysły już kończą, a rosół młody lubi :-) także trzymać kciuki, coby mi kuchnia nie wybuchła :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry