• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Nie ogarnę was :-P tak trochę poczytałam ;-)

Ja ogólnie padam na ryj taki miałam dzień zabiegany... Ale mam wózek mam fotelik mam łóżeczko :-D i ogólnie dużo rzeczy załatwiam :-) nawet na zebraniu w szkole byłam :-P i pani stwierdziła że mogę być z Niny dumna jeżeli chodzi o pisanie biorąc pod uwagę jej wadę więc uf odetchnelam :-)

Agulqa hahaha dobry Ł :-D

Nulini ale ja Ci współczuję tych akcji z pracodawcą :-/

Ja tam jestem w Orange i jestem zadowolona za 40zl mam wszystko do wszystkich plus 1gb neta i do tego telefon ;-)

reklama
Doggi- nie muszę mówić że u nas na wsi jest Jasmina-Dżasmina czy jak to tam.

Karpanna- ja bym poszła gdzie indziej, nie daj się, szukaj pomocy.

Agulqa- filozofa masz w domu :D

Nulini- na temat szefowej mów tylko słowo i jedziemy ;)

Karpanna, właśnie, szukaj pomocy dalej. Idź do chirurga prywatnie, do gina chodzisz prywatnie czy nie? Jak nie to idź prywatnie i żądaj pomocy. Zadzwoń do Interwencji albo Uwagi, oni tam takie akcje lubią, tylko pamiętaj nazwiska lekarzy.

Doggi w poniedziałek mam wizytę u lekarza mojego to z nim zagadam. Byłam u rodzinnego mojego dzisiaj to mi żelazo zapisał.... Mimo , że wg. gina mam wyniki dobre. No i ogólnie nic mądrego nie doradził na moje samopoczucie, ale na szczęście na anginę się nie zapowiada.

Nulini nie wiem kurcze, bo rok powinno do zusu iść zerowe coś tam a szło normalnie jakby wypłaty były-ja już różne myśli miałam, we wtorek pojadę do nich zawieżć l4 to się MOŻE coś dowiem :-(

Agulqa kurcze sama nie wiem czy hormony (pewnie trochę też) czy faktycznie powody mam.... Tak trochę jestem zawiedziona moim małżem, że się mało angażuje mimo tego(wg.mnie), że tyle się staraliśmy a on tak jakoś do wszytskiego podchodzi-sama wybieraj, wybierzesz i tak najlepsze, on się nie zna i tak ze wszystkim sama się czuję. Psiapsióla tam ma swoje problemy a z mamą tak sobie żyje w sumie... No i tak nikogo koło siebie zbytnio blisko nie mam :-(

Jenn yggam dobrze pisze z ketonami, a masz paski do badania raz w tygodniu ketonów? Powinnaś dostać. Co do soku do kolacji to wszytsko zależy od tego ile masz WW na ostatni posiłek?

Doggi psina świetna :-D Moja to taka mała, musiała bym przez tel jej zdjęcie dodać bo na kompie chyba nie mam żadnych zdjęć.

Karpanna jak będę u mojego gina to się go spytam o dobrego chirurga i ci napiszę co on na ten temat sądzi ale czytając o tej "lekarce" pomyślałam tylko " o ja pier...e" :angry:

Ja karmić chciała bym ok pół roku, jak to będzie czy dłużej czy krócej - zobaczymy. Ale dziś miałam mleko w ręku ,tak na wszelki wielki jedną puszkę chciałam kupic i nie wiedziałam które czy humana czy enamfil czy może jeszcze jakieś inne?

reklama
Ale jestem wsciekla cała radość z dnia poszła się ****c... Mam ochotę wywalić to łóżeczko :-/

Mommy bo faceci to dziwni są... Ja bebilon czy jakoś tak przez pierwsze miesiące używałam

Karpanna teraz doczytałam... Masakra z lekarzami znieczulica straszna... Poszukaj w necie opinii i idź do kogoś poleconego najlepiej

Jezyk a jak tam u Ciebie? Lepiej coś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry