reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Nulini my też idziemy ma kontrolę bioderek za miesiąc, nie martw się na zapas :-)
Lay nic na siłę :-) ja akurat kp lubię i mimo, że bywa upierdliwe chcę dalej karmić
Ja też muszę iść do apteki a tam pada..na obiad też zero perspektyw

reklama
LayDeeK mnie fb wkurza strasznie z uwagi na dwie kwestie po pierwsze "kocham mojego misiaczka" "jem banana" "kąpie się" "smutno mi" wtf?! A po drugie nadaktywnosc na moim profilu (nie tylko) ludzi którzy na ulicy udają ze mnie nie widzą albo nie poznają niby.... Dno a na Instagramie obrakam zasadę ze przyjmuje tylko tych z którymi naprawdę mam kontakt a nie ze potem se ludzie oglądają mój profil i pokazują ludziom coy u mnie bla bla bla ostatnio regularnie przeprowadzam porządki na fb i kasuje tych wszystkich pseudo znajomych
Co do cycka podzielam twoja niechęć! Do du.py to jest i dziecku krzywda się nie dzieje czego przykładem jest moja ola. I jak widzę artykuły ze dzieci które były karmione mm częściej i ciężej chorują niż te na cycku to mnie ku.rwica bierze. Bo moja ola okaz zdrowia a po 3tyg życia była tylko na mm a syn mojej koleżanki karmiony cycem przez 11miesiecy chory raz w miesiącu jest. Wiec w te bajki "naukowo udowodnione" nie wierzę

Bada ja czasem nawet przed kurami :-)

Femme ja nie mam pojecia co to ten instagram :p

Ooo teraz juz wiem :p

Lay ja mam wrazenie ze cycem zagladzambo R wiecznie nienazarty:p

Mi gin mowil ze nawet na drugi dzien mozna wyjac

Nulini co tam nie tak wyszlo?

My w piątek bioderka. Nie bede ukrywać, ze sie tym stresuje.
Nulini, bedzie wszystko dobrze!

Ja póki mam mleko w cyckach, karmić bede. Staram sie raczej odciągać i podać z butli. Zdecydowanie szybciej to idzie. Choć w ciagu dnia raz czy dwa przystawie do piersi by wyciągnęła to czego nie wyciągnie laktator.

Ostatnia edycja:
Doggi coś w tym jest..mój starszak karmiony prawie rok i ciągle kaszel-tylko tu chyba wina żłobka niestety :-(
Dla mnie kp jest wygodne-oszczędność czasu i kasy :-D

Hej:-)

my w nocy spimy ladnie juz:-) 21-2.30-5.30-8.30:-D ale u nas kluczem jest spanie na brzuszku i karmienie mm;-)

ja juz prawie calkiem przeszlam na mm i za puche 800g place 39.99zl a starcza jakos na 8 dni:-)
i juz wiem co moglo duzo wplynac na odrzucenie piersi... wczoraj bylismy na szczepieniu i dowiedzialam sie ze maly ma troche przykrotkie wiezadelko co moze przeszkadzac w ssaniu a pozniej w mowie no i niby ssie dobrze ale pewnie jak wzroslo zapotrzebowanie to ciezej bylo tak dlugo ssac jak mleczko dopiero sie produkowalo..

A tak a propo szczepilismy na nfz i serce mi pekalo jak maly plakal, ale nastepnym razem wyprobuje krem emla .. ale ogolnie nic malemu nie dolega po szczepieniu a tego sie balam:-) bioderka robilismy tydz temu i wsio oki:-)

Jutro usg tej szczeliny wlosowatej:-( mam nadzieje ze beda dobre wiadomosci...

A pogoda sliczna do tego wyplata becikowego i ojcowskiego wiec bede szalec:-)

milego dzionka:-)

Elutka mam to samo
Ledwo mi sie chce cyca wywalic a co dopiero w srodku nocy mm robic :p

Robson laduje baterie ;-)

Załączniki

• 1424858169234.jpg
    1424858169234.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 82
Ja też sie zastanawiam nad spiralą,wiecej dzieci raczej nie planujemy,ewentualnie za kolejne 3-4 lata...u nad dzisiaj ładnie,czekam na wizyte polożnej i na dwór.Jagoda odsypia nocke,śpi na brzuchu na kanapie...dalej ją męczy brzuch,nic nowego nie jadłam wczoraj:winogrona,parówki,bułka.jedynie ciastko francuskie z biedronki i pół szklanki redsa,ale piłam już piwo wcześniej i nic nie było...i kupa była dziwna,jakby sznorówki połkneła,takie zbite nitki...mia£y$cie coś takiego?

reklama
A nie wiem co tam, lekarz powiedział, że "blisko 0", żeby kłaść i nosić na żabkę i pieluchować, ale pieluchowanie odpuszczam i stawiam na spanie na brzuszku ;-)

Do góry