reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

reklama
A moja właśnie miała krótka akcje brzuszek.
Na szczęście trwała krótko i pomogły 2 kapsułki Boboticu.
Teraz śpi na mnie kochana.

Mi na szczęście nikt nic na temat karmienia nie gada.

McPearl no ciekawe czy się spotykają :-D

Ostatnia edycja:
agulqa to zazdroszczę, że ten twój się w nocy do czegoś przydaje ;-)
W nocy jestem skazana na siebie, także z niecierpliwością czekam na moment aż mały będzie przesypiał noce..

agulqa, to trzeba było zostawic małego i iść spać, a L to niech sobie nawet do rana do Robsona gada

No i mi pól poeta znowu zjadło. Chyba się wścieknę

Agulqa jakbym mojego M. widziała. Maja odpływa powieki powoli opadają ale oczka nie do końca zamknięte. A ten przychodzi i na cały głos - a dlaczego moja córeczka jeszcze nie śpi. No i po spaniu bo mała cieszy się do niego :D

Wstawać szkoda dnia :-D
U nas w domu wszyscy jeszcze śpią tylko ja i Lila już na nogach. :p

McPearl o tych Asusach nic nie słyszałam.
Jakoś unikam tych "nie telefonowych" firm, ale słyszałam, że Lenovo i Kruger&Matz robią dobre telefony.

Młoda od rana się wścieka przy cycku.
Bez kitu, szkoda mi kończyć kp, ale coraz bardziej mam dość :-/

Laski też macie ciągle problemy z apka bb?
Ja średnio 2 razy w tygodniu muszę ją odinstalować i zainstalować ponownie, bo w ogóle nie chce mi się z forum połączyć :-/

reklama
Jenn na nic sie nie przydaje bo szybko poszlam a jeszcze szybciem wrocioam

Mcpearl tak hlosno gadali zd spac soe nie dalo

Yggam nic tylko lopata w leb

Do góry