reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Alecta współczuję :-( Biedna Lilka...

Suseł no to czad :-D Dorianek śpi od ok 19/20 do 24/1 w nocy i póżniej budzi się ok 4 i rano dopiero o 8. To budzenie się o 24/1 i ok 4 to dosłownie ok 20 min trwa, naje się, przewinę go i dalej śpi.... Dzisiaj od rana względny spokój-nie zachwalając.... Treaz właśnie kima a ja jem śniadanie i zazwyczaj o tej porze ma drzemkę , póżniej na spacerze pokima i przed wieczornym karmieniem i kąpielą.

reklama
Alecta, trzymam kciuki, zeby Lilcia wyxdrowiala I zebyscie szybko wyszly do domu.

Moj mial WC,oraj to szczepienie I plakalam razem z nim jak on tak piszczal z bolu :( ale nie bylo zle, szybko sie uspokoil. Nawet nie byl marudny w dzien, tylko tak jakos bardziej chcial sie przytulac I wiecej spal. No I w nocy obudzil sie tylko o 3, potem o 6. Jeszcze go potem przytulilam I spal do 8.30. Pierwszy raz czuje sie nie jak trup o poranku.

Alecta zdrówka dla Lili i siły dla Ciebie :happy:

Indi u mnie po szczepieniu też dużo tego dnia spał,a co do całej reszty to tłumaczę sobie,że z każdym tygodniem będzie tylko lepiej :-)w coś trzeba wierzyć :-p

Moja koleżanka urodziła córke w 29tc,stam cieżki,leży w szpitalu w Lodzi i walczy...masakra...strasznie mi smutno...muszr troche podkrecić laktacje bo chce jej odciagać troche mleka i bedzie wozić dla Zosi.ona też odciaga ale wiadomo stres robi swoje i cieżko jej.mam nadzieje że mała wyjdzie z tego...

Bada, chyba tylko wiara w lepsze jutro powoduje, ze jeszcze nie zwariowalam ;)

Susel, zycze oogromnej sily I duzo zdrowka dla tego malenstwa. Trzymam kciuki, zeby wygrala ta walke, napewno wszystko bedzie dobrze.

Są mamy które karmią starszaka i noworodka, a nasze maluchy to jeszcze maluchy. Mama da siarę, ciotka mleczko i niech maluszek nabiera sił biedactwo... :/

reklama
Susel dużo siły i zdrowia dla maluszka a ty podkręcaj laktacje :-) mleczko jak najbardziej będzie ok.
U mnie dzisiaj była mama a młody spał i spał. .z małymi przerwami na papu i chwilę zabawy. Teraz też ładnie śpi. .koło północy pewnie pobudka ;-)

Do góry