reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Moj ma bardzo regularny rozklad dnia, dbam o to, zeby mogl sie wyszakec, bo moj z tych bardzo energicznych. Jak mu sie zdarzy w ciagu dnia dluzej niz godz pospac na,raz to sprawdzam czy zyje I mimo to budzi sie w nocy na zarcie I nigdy mu sie nie zdarzylo zasnac samemu. Dobre tylko to, ze on sie budzi tylko na karmienie, wypija butle I od razu zasypia.

Bada,moj tez niezaleznie ile by zjadl to I tak co 3 godz,no max 4 glodny. Przez chwili nawet dostawal aptamil hungry milk, co z zalozenia powinno go sycic na dluzej, ale nie zauwazylam zadnej roznicy I wrocilismy do zwyklego, tak wiec nie wiem, od czego to zalezy.

reklama
Jagoda niestety od razu nie zasypia po karmieniu tylko koło godziny urzeduje.dziśobudził sie wnocy o 3.30 i zasneła po 4 za to po 5 obudziła sie starsza...wiec ledwo żyje...Jagoda ma też regularny dzień,średnio co 2 h zasypia w dzień na góra godzine,takie drzemki ma chyba 3 w dzień.czasami po po£udniu śpi dłużej.

Dzień dobry:) my jedziemy dzisiaj do lekarza, bo maly w nocy kaszlał strasznie i katar go męczył. A z racji że jutro długi weekend się zaczyna to wolę dmuchać na zimne niż potem jeździć po szpitalach... tylko martwi mnie to, że dzisiaj inna pediatra przyjmuje a do niej jakoś nie mam przekonania. :(

nie wiem czy nie kupić katarku do nosa bo mam friede, ale ja z tych bardziej wrazliwszych na odglosy i jakoś nie mogę się do niej przemóc :)

Miłego i słonecznego weekendu Wam życzę!

Zaplanowałyście coś fajnego w majówkę?

My nic nie planujemy bo pogoda w naszym regionie lipna, ma być zimno i deszczowo. Jak będzie lepiej niż zapowiadają to pewnie urządzimy długie spacerki i tyle.

Bada m - mojego też na ranem męczy kupa tzn o chyba z tych wrażliwszych bo kręci się kręci co go wybudza idzie kupa z łatwością i pyk koniec spania zawsze jak w zegarku o 5.20. Potem jest mu trudno wytrzymać bez drzemki do 7.30 jak idziemy do szkoły.

Miłego weekendu dziewczęta!
My w sobotę chrzcimy małą. I jak na złość ma byc brzydka pogoda. Nie dosc ze zimno, to jeszcze ma padać... No co zrobic :(

My w niedziele idziemyna koncert,chcemy też zaliczyć festieal piwa i piknik rodzinny nad rzeką.Jagoda też rano robi kupe ok.6 rano ale bez wiekszego wysiłku.dzisiaj jakkarmiłam małą wieczorem teraz to miałam wrażenie że cały czas głodna a cycki były puste...wiec dałam też mm,zjad£a jeszcze 60 ml...żarłok ma£y...chyba czas zacząć przechodzić nabutle.

Też tak dzisiaj miałam, Młody zjadł 2 cyce, poszedł spać na niespełna godzinę, obudził się i ryk, że głodny, zjadł z dwóch i dalej ryk :baffled:
Nie chciałam dawać mm, żeby się nie zapchał przed kolacją, więc dostał herbatkę i wciągnął 70ml...

Ja dzisiaj w ogole w ciągu dnia miałam wrażenie że jest głodna ciągle.nie opieram sie przrd mm,lepiej żeby sama zaczeła jeść butle niż pitem mieć problem z tym...

Nulini może skok? Dzieci wtedy wiszą i wiszą...

Mój też miewa żarłoczne dni, ale ja to daje jedną, drugą, dziesiątą, dwudziestą pierś... Aa zaraz 4m... Ale ten czas leci
Udanego majowego weekendu styczniówki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, ja tez jestem z Wami cały czas, każdego dnia, z pisaniem gorzej, bo mam w domu mała arabska terrorystke, dziecko kret i wogole, generalnie w skrócie to podobne klimaty do Ciebie Indi.:p
Pozdrawiam serdecznie i milej majowki.
P.s nadal trwam w kp, jeszcze tylKo 2 msc

Do góry