reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Dosyć szybko dajecie swoim maluchom warzywa i owoce.. Mnie kusi żeby dawać już coś więcej niż tylko mleko, ale jednak chyba zaczekam jeszcze dwa miesiące dla świętego spokoju ;-)
Nad krzesełkiem do karmienia jeszcze nie myślałam, ale pewnie zacznę się rozglądać bo bujaczek zapewne niedługo pójdzie w odstawkę.

reklama
Bada, 100 lat dla Mikiego no I zdrowka dla Ciebie.
Co do krzeselek to rozgladalam sie, ale zazwyczaj sa takie bez kolek albo z kolkami tylko z tylu, a ja bym wolala wlasnie taki 4 kolowiec :)

Jenn, ja mojemu nic nowego nie wprowadzam narazie. Skoro dziecko do 6 mca powinno byc na mleku to ja nie widze osobiscie ani potrzeby ani sensu mu teraz mieszac w jadlospisie :)

Bada, najlepszego dla Mikołaja.

Lay, super wózek. Zdrowia dla męża.

Unita,
jak robisz marchewkę? Gotujesz i blenderem?

Jenn, mnie właśnie też kusi rozszerzyć dietę, ale waham się czy to nie za szybko :)

My krzesełko dostaliśmy w prezencie na chrzest od chrzestnej, potem robi się z niego stolik i krzesełko lub bujaczek.

Ja zamierzam już wkrótce dać warzywka,jak małq skonczy 6mc to jediemy na urlop a potem wracam do pracy wiec musze to wcześniej zrobić.

Kupa ewidentnie po bananie. Dwie pierwsze ciemnozielone, trzecia żółtawa z resztkami zieleni, a czwarta juz żółciutki :p

Jeżyk dobrze pisze wprowadzanie szybsze pokarmów półstałych tylko przy mm. Przy kp dopiero po pół roku.

My cycujemy na całego :-)

reklama
My cyc i mm na zmianę, więc pokarmy wprowadzam w 17 tygodniu, z Tosią i tak chyba szybciej o tydzień zaczęłam :-D
Już się doczekać nie mogę!!! :-D

Do góry