Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj zjadł zupkę koperkową na obiad z hippa i owocowy duet na podwieczorek i po podwieczorku tragedia.... No dziewczyny nie mogę sobie tego wybaczyć, spadł z łóżka na panele
normalnie weszłam do pokoju w momencie kiedy już rączki miał poza łózkiem, no weszłabym szybszym krokiem, wczesniej.... to zdążyłabym go złapac. Spadł na głowe i tak strasznie mu się karczek wygiął ja juz mialam mysli, że sobie kark skręcił i mi umrze... Wiem, moja wina i słusznie się dręczę. Płacz był nieziemski przez 20 min
nawet mu nie poswiecił po oczkach nic, i że czego my od niego oczekujemy-kur..gow...chciałam powiedzieć i mu zwrociłam uwagę na pare rzeczy. Pytam się czy wszystko ok? Na jakie objawy zwracać uwagę? Że czy jak zwymiotuje, żrenice nie będa reagować, będa nierówne, jak będzie nadpobudliwy albo bardziej senny to jechać do dzieciecego szpitala w Bydg? On mi nic nie może powiedzieć-no pierdylnięty w łeb normalnie. Limo biedny ma na skroni, policzku trochę na łuku