reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aniay- widzę cię, widzę!;-) :-) bardzo ładnie wyglądasz, brzuszek nie za duży nie za mały jednym słowem śliczne zdjatko!

asiorek- mam to samo, kurtka wystawowo spłaszczyła mi cycki z powodu ich gigantycznych jak na mnie rozmiarów, opięla brzuch tak, że wyglądałam jakbym miała za chwilę pęc. Nie ma rady- jutro ide na rajd po lumpkach- szkoda mi kasy na kupowanie w sklepie kurtki którą będę nosić przez dwa miesiące.

reklama
a ja mam zamiar nie wychodzic :-) a jak juz wyjde to najwyzej nie zapne sie od konca :-) i chyba owine sobie brzuch szalikiem zeby mial dodatkowe cieplo gdy kurtki nie dopne.. :-) juz dzisiaj ubralam kurtke mamy, ale zapiela sie tak na styk :-)

dziewczyny, jakby co to mam ten czerwony płsaszcz mamy, który jest uszyty z koła, więc śmiało wejdą do niego nawet dwie brzuchatki :laugh2:

Kurcze, wzoraj to sie jeszcze wcisnelam w kurtke taka wiosenno-jesienna. Mialam nadzieje ze w niej pochodze do konca listopada, jest ciepla, bo to taki material jak na narciarskie kurtki i ma dodatkowo polar, no ale juz wczoraj mialam ja tak upieta,ze chyba ze 2 tygodnie to max, a poza tym: SPADL SNIEG !!! :tak:

Uwaga ..... to ja z pracy zaliczeniowej funfeli
Temat : Czerwony Kapturek
JA w roli wilka :szok: który pożarł czerwonego kapturka :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry