reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Xmamuska musze podwarzyc twoja teorię:tak: ;-) Mi i teraz i poprzednio pepuszek wystawał i kreseczka tez byla mam dziewczynke no i podobno druga w drodze:tak: No ale kazda reguła ma jakies wyjatki:-D

reklama
:szok::szok::szok::szok: hmmmm :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: może się mylę ale w 90% sprawdza się :tak::tak::tak::tak: Więc mam jeszcze szanse że urodzi się synek;-):-):-) Bo u mnie pępek płytki ale nie wystający i niema żadnej kreski:-):-) ale się okaże już niedługo:tak: Choć jak to mówią nieważne jak płeć byle by dzidzia zdrowa się urodziła :-):-):-):-)

:-) fakt jak zobaczylam na zdjeciu ta kreske to sie bardzo zdziwilam ;-) ale pepek to zadko mam wystajacy:-) zalezy jak sie Michas ulozy :-)

Karlam zgrabniutki brzuszek:tak:

Ja mam kreskę a pępek mam jeszcze wklęsły, a mój wygląd niektórzy/re komentują,że będzie chłopak bo mi nie odebrał urody:laugh2:Trochę mnie bawią takie teorie;-)

Xmamuska u mnie chyba się sprawdza. Krechy nie ma, pępuszek wklęsły, piłeczka. No i zbrzydłam, bo mam lustro.

Karlam śliczne fotki i super balonik :tak:

heehee to mnie ostatnio jedna znajoma zobaczyła i powiedziała " Ojej :szok: to chyba córeczka będzie" :-D :laugh2: :-D czyli co ..... że brzydka jestem ...tak :baffled: ;-)

reklama
Witam wszystkie mamusie styczniowe, te "stare" i te "nowe" ;-)

Wasze brzuszki są prześliczne, a jakie różnorodne.

Karlam
nie miałam pojęcia, że tak fajnie można uchwycić na zdjęciu jak szkrabek jest ułożony :confused: :szok: Bombowe zdjęcie :-D

Xmamuska ja też muszę obalić twoją teorię: mój brzunio może nie jest okrągły, ale nie ma na nim grama krechy :szok: a pępek mam wystający :-) Wygląda jak maluśki nosek :-D :laugh2: Oj, chyba że moje dziecię nie zdecydowało się jeszcze czy ma być chłopcem czy dziewczynką :szok: Wg USG ma być chłopczyk :tak: :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry