reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
KArla ja tez takie skojarzenia z kotem mialam jak spojrzalam na niego patrze i normlanie garfield:-D :-D :-D :-D slodko wygaldacie jako rodzinka:-D :tak:

Karlam...ale mnie rozśmieszyłaś....:-):-):-):-):-):-) hhahahhaha
On waży 5,5 kilo, raczej nie jest "strasznie gruby":-) , tylko w normie, a przez sierść dłuższą tak wygląda.

Kosze kupiłam w Liroy Merlin (chyba dobrze napisałam:confused:)...sa ekstra, zwłaszcza, że mam deficyt szuflad , jak już się rozpisywałam....

Łózeczko istotnie na styk, jak je Mariusz montował to goraczki dostawałam, zeby się zmieściło....nawet chciałam listwe ta przy podłodze wycinać....
No i niestety stelaż do baldachimu nie wejdzie nam od krótszego boku łóżka...będzie na tym dłuższym...

jak wyprasuję te ciuszki to wrzuce zdjęcie regału z koszami...bo teraz to mam tam burdel prawdziwy.... w tym łózeczku
Mam 2 duże i jeden mniejszy. Duzy kosztuje coś około 30 zł-35 zł...nie pamiętam...
w Ikei są gorzej wykonane, brzydsze -moim zdaniem oczywiście....:-p

na tym zdjeciu wyszedl taki szeroki hehe, ale jest kochany ;-) miałłłłł

Kamila a ta sukienka Twoja brazowa to taka troszk eprzezroczysta ;-) fajna :-) :-)

Karlam, ona jest z podwójnego materiału...normalnie to nic nie widać, nawet pod słońce...też się zdziwiłam, ze majtki było widac na zdjęciach....moze to przez ten flesz od aparatu....

A kot to Leon - rudy terrorysta...:-p

Kamilala Kotek śliczny:tak::tak: zawsze mi się podobały rude koty:-) A mój jest czarny i to wiele mniejszy czyt. chudszy ale to dlatego że to Lady;-):-D

A że mamusia pięknie wygląda to chyba nie muszę pisać :-)

Fajnie Kamila,że wkleiłaś tyle zdjęć, teraz będę kojarzyć jak wyglądasz a nie sam nik:tak:;-)bo na tym małym zdjęciu mało widać.No to u Ciebie juz wszystko zapięte na ostatni guzik:-)i torby spakowane..Może ja dostanę jakiegoś przyspieszenia po 10grudnia i się spakuję..

Kamilala super zdjatka :-)

My dzis poskladaliśmy lożeczko. szybko nawet nam poszło, bo zajęlo niecale 20 minut :-) teraz czekam na mężą, zeby przetachal je do sypialni i będziemy kleić Kubusie na scianie :-)

jak juz bedzie wsio zrobione to wrzuce fotki.

reklama
Aaallle fajna z was rodzinka!!! Ja też kupiłam czerwony wózek no i fotelik też czerwony pod kolor. Jak pożyczę aparat od teściowej to wrzucę parę naszych zdjęć. Miło was w końcu pooglądać.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry