reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki dziweczyny...mi tez miło, ze wam miło było oglądnąć zdjęcia...:-p:-):-)

Abeja, ja tez będę kleić kubusie z pianki. Ale najpierw czekam na nową rozkładaną kanapę dla nas do spania (obecnie duże łóżko na cały pokój...) i wtedy zadecyduję co gdzie przyczepic (bo wszystko ze ścian zdemontowałam przy okazji malowania: lustro, półkę, kwiat...)...chętnie zobaczę co wymodziłaś na ścianie :tak:

reklama
Te kubusie są fajne ale....;-)odpadają razem z farbą, niestety Natalka nie może ich dotykać:eek:Ostatnio przykleiliśmy na nowo te co odpadły więc nie widać dziur:-)

STO LAT DLA NATALKI :-) FAJNIE ZE W miKOLAJA SIE URODZILA CHOC Z DRUGIEJ STRONY.... :-) HEHHEHE NO BO LEPIEJ MIEC DAW DNI DO SWIETOWANIA A NIE JEDEN NIE ? :-)

Dziewczyny nie wiem czego ale dziś cały dzień próbuje załączyć zdjęcia i nie daje rady :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ani jako plik ani przez żabę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem dlaczego POMOCY:zawstydzona/y:

Nie nawidze IE :wściekła/y: nie da sie w nim nic zrobic. Wreszcie zainstalowalam Firefoxa i moge dodac fotke. Sprzed kilku dni. Same ocencie ale ja uwazam ze mam malenki brzuszek jak na koncowke osmego miesiaca :)

reklama
Aniay faktycznie nie masz zbyt dużego brzuszka, mój jest chyba trochę większy :-D Ale ciężko tak porównać. Szkoda, że wszystkie nie możemy stanąć obok siebie i zrobić jedną zbiorową fotkę. Wtedy okazałoby się, która ma najmniejszy a która największy brzusio :-D;-):laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry