stokrotka_
Fanka BB :)
narazie przerwa, zobaczymy na jak długoZapisanea to przerwa w staraniach czy jak ?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
narazie przerwa, zobaczymy na jak długoZapisanea to przerwa w staraniach czy jak ?
![]()
Czytałam że są nawet smaczneA jak w smaku one są ? Do wypicia czy trzeba męczyć ? Pytam, bo ja z tych osób, których jak coś nie smakuje to za uja nie wypiją. Ja nawet gripexa itp nie wypije przy chorobie![]()
Smak takich typowych ziółek, do rumianku mogę porównać. A czystek wypijesz?A jak w smaku one są ? Do wypicia czy trzeba męczyć ? Pytam, bo ja z tych osób, których jak coś nie smakuje to za uja nie wypiją. Ja nawet gripexa itp nie wypije przy chorobie![]()
Ja też z tych co gripexu nie rusząA jak w smaku one są ? Do wypicia czy trzeba męczyć ? Pytam, bo ja z tych osób, których jak coś nie smakuje to za uja nie wypiją. Ja nawet gripexa itp nie wypije przy chorobie![]()
ojej… miałam na myśli że są już ciąże…My podejmujemu ostatnią próbę, i będzie to ostatnia juz próba ivf.
chyba u jurnych 18 latkówNo to by musiały być jakieś kozackieCiekawa jestem na ile realnie jest to możliwe, jakiego procenta przypadków dotyczy taka żywotność.
Analizując swój cykl u mnie też musiałby przetrwać około 3 dni bo stary ucieka jużAnalizuje mój cykl i może nie jest tak tragicznie i dwa dni później mogła być ta owulacja czyli plemniki tylko 3 dni musiały przetrwać![]()
3 dni to luz, jak sluzik pasuje, ale 7???Analizując swój cykl u mnie też musiałby przetrwać około 3 dni bo stary ucieka już![]()